Landsstevnet for Rekrutter

Postet av Ungdom den 22. Apr 2015

7 unge Kisen-skyttere deltok i Landsstevnet for rekrutter i helgen. Arrangementet er en del av Ungdomslekene som arrangeres på Lillehammer annenhvert år. For Kisenskytterne var dette både en slags eksamensoppgave og morsom avslutning for skyteskolen som har pågått siden i fjor høst - og de unge håpefulle løste oppgaven bra!


Birkebeineren Hotell. Innlosjering for helgen (Henrik var ikke tilstede da bildet ble tatt)

Det startet fredag kveld med luftsprint, som var ny øvelse for året. En uhøytidlig øvelse for å få kjent på trykket og varmet opp til hovedøvelsen på lørdag. Mange var litt nervøse for skytetider og folkemengde, men nervene var grunnløse. Det ordnet seg jo:)

Trond Einar kom resultatmessig best ut av våre med hele 299 poeng, men siden dette var en ny øvelse for alle, i stevnesammenheng, ble det selvfølgelig pers. på alle sammen. Alle resultater finner du her.

Etter luftsprinten på fredag samlet skyttere og foreldre seg til åpningsseremoni i Kristins Hall, hvor Ungdomslekene offisielt ble åpnet. Så bar det i veg til Lillehammer sentrum til sen middag - 20 stk håpefulle skyttere, foreldre og lagledere. Det ble sent, men var verdt det.

Tidlig opp til felles frokost lørdag morgen. Førstemann i ilden var Martin, som startet ballet med personlig rekord i stevnesammenheng; 285 poeng i R12! Det var en glad gutt som forlot standplass til stolte foreldre og lagkompiser.


Martin med pers. i R12 ...

I R13 hadde vi hele 5 skyttere til start. Med Martin fra R12, holdt det til å stille to lag i lagskytingen. Det endte med sølvmedalje og 4. plass for de to tilfeldig sammensatte lagene, etter at både Håkon (285p) og Trygve-Erling (276p) satte personlige rekorder og Malin tangerte egen rekord med 292. Trond Einar ble nok en gang en sterk bidragsyter som best av våre med 293 poeng.


Sølvguttene ...

Jon Håvard var alene blant våre i R14, og fikk ikke vært med på lagskytingen, men også han viste at skytekolen har båret frukter med fine 276p.

Vi fikk ikke med noen i superfinalen denne gangen, og det var heller ikke forventet med den fartstiden de har. Samtidig fikk de se at avstanden frem til de beste ikke er avskrekkende - det gir motivasjon for videre trening.
Som et plaster på det såret hadde vår egen verdens beste trener, Lars David blitt invitert til å skyte superfinalen. Dermed var vi i det minste representert! Lars David startet forrykende, før nervene tok overhånd og han røk ut på 6. plass til tross for iherdige tilrop fra en ivrig og stolt heiagjeng. Det er ikke bare, bare ...

Det var en svært fornøyd gjeng som forlot arenaen for å gjøre seg klar til festmiddag lørdag kveld. Det skulle vise seg å bli en flott avslutning både for Landsstevnet og Skyteskolen, med flotte taler, gaver, quiz, god mat og fantastisk stemning.


Quiz: Lars David og gutta utfordrer de små grå ...

Med en sånn gruppe herlig, positiv og motivert ungdom og engasjerte foreldre gleder vi oss til fortsettelsen.

Kisen MSL
Ungdomsutvalget
Kommentarer

— Guest