Våre skyttere dominerte Swedish Cup i Sävsjø

Postet av Bergsvein Bårdstu den 7. Jan 2024

Vi har vel aldri opplevd så mye god skyting samtidig i ett stevne, som våre skyttere presterte i årets Sävsjø Cup. Med 430 deltagere er dette det største luftstevnet i Norden. Alle resultaene og hyggelig lesning finner du her:

Offisiell resultatliste

Resultater live

Skytekort

Facebook Swedish Cup


I junioklassen for kvinner junior deltok over 80 skyttere!  Det var i den klassen vi fikk de aller beste resultatene. Vi vant både tredobbelt og vi hadde over halvparten av deltagerne som var i finalene og skytterne fra 15 til 21 år gjorde virkelig sine saker godt.

Pernille Nor-Woll  og Synnøve Berg hadde tre tette oppgjør i kampen om gullet. Til slutt vant Pernille to av dem. Det ble bronsemedalje til Martine Sve i den ene finalen. Martin Sørlie Rogne vant den ene matchen i Paraklassen og fikk i tillegg to sølvmedaljer.  

Pernille Nor-Woll ble kåret til stevnests beste rifleskytter og kunne med det ta med seg ett splitter nytt våpen hjem til Norge. Jon-Hermann Hegg og Jenny Stene ble kåret som beste skyttere i sine klasser.

Det var ikke bare i juniorklassen våre skyttere dominerte, de presterte også sterkt i andre klasser. Jon-Hermann Hegg vant gull og bronse i menns seniorskyting. Amalie Evensen fikk sitt skikkelige gjenombrudd med gull og bronse. Jenny Stene vant to sølvmedaljer.Totalt sett viste våre skyttere en imponerende dominans og viste at de er best i regionen.
Vårt riflemedlem, Ingar Woll, som skyter for Bærum i pistol, ble kåret som beste veteranskytter på pistol


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.