Ny verdenscupmedalje til Jon-Hermann Hegg

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 19. Sep 2023

Jon-Hermann fulgte opp bronsemedalje i luftrifle med skyting i ekte verdensklasse på 50m match under verdenscupen i Rio De Janeiro. 
Jon-Hermann Hegg kan poserer med stolthet etter sine prestasjoner og medaljefangst i Brasil under sesongens siste ordinære verdenscuprunde. 

Først ble det 592 poeng og seier i sitt Eliminasjonsheat, før det ble nye 592 poeng og 2.plass i hovedkvalifiseringen. 

I finalen blant de åtte beste fra hovedkvalifiseringen lå Jon-Hermann på tredjeplass før stående. Og i stående var det svært mange av konkurrentene som fikk store problemer, bortsett fra kinesiske Liu Yukun som vant suverent. Jon-Hermann hadde totalt to åttere i stående, men reparerte dette solid inn med flere dype tiere og kunne innkassere en sterk sølvmedalje. 

Jon-Hermann kan dermed stolt se tilbake på en knallsterk verdenscup runde i Rio med en fjerdeplass og to medaljer (bronse og sølv) på sine tre øvelser. 

Jenny Stene vant sitt Eliminasjonsheat under damenes 50m halvmatch, men fikk det ikke til å bite på like godt i hovedkvalifiseringen. 583 poeng ga henne en 26.plass til slutt. 

Lagvenninne Jeanette Hegg Duestad sørget for en perfekt norsk avslutning da hun vant finalen i suveren stil. Tidligere Kisen-skytter Stephanie Grundsøe tok sin første individuelle verdenscupmedalje som senior med bronse i samme finale. 

Alle resultater fra verdenscupen i Rio De Janeiro finner man her: 

https://www.issf-sports.org/competitions/venue/results.ashx?cshipid=3123


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.