Bergsvein Bårdstu tildelt NFSs hederstegn i gull

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 7. Mai 2023

Vår fantastiske klubbleder fikk meget fortjent heder under Forbundstinget 2023, da han ble tildelt hederstegn i gull. 

Bergsvein Bårdstu har viet så å si hele livet sitt til skyttersporten i Norge. Han var selv en svært aktiv utøver i ungdomsårene, og fikk blant annet flere landskamper som junior i 10m luftrifle. Som en av grunnleggerne av ABS Shooting fikk han også et enormt bredt kontaktnettverk både nasjonalt, men ikke minst også i det internasjonale skyttermiljøet. 

Han har fra tidlig voksen alder lagt ned uttallig med dugnadstimer for skyttersporten i ulike styreverv og arrangementskomiteer. Han har vært med på å arrangere flere Norgesmesterskap, og har nesten like mange ganger har stilt opp på dagen som nødhjelp - uten at han i utgangspunktet var satt opp på vakt. 

Bergsvein Bårdstu er hel ved og en utrolig viktig ressursperson for Kisen MSL og skyttersporten i Norge! FOTO: Norges SkytterforbundSelv arrangerer han nærmest på egenhånd stevner i Alfhallen hver eneste måned. Arbeidet han har gjort og gjør i forbindelse med Alfhallen og for klubben som helhet har vært og er helt enorm. Trolig er Bergsvein den personen som den dag i dag tilbringer flest timer i hallen gjennom året. Han er også leder av Akershus Skytterkrets og har her bidratt til at flere av de beste skytterne i kretsen har fått sårt tiltrengte stipender, slik at satsingen blir noe enklere. 


Bergsvein er også glødende opptatt av aktivitet og rekruttering. De beste stundene han har på en skytterbane er ikke nødvendigvis når de beste i landet lykkes, men når det er fulle standplasser, stor aktivitet og god deltakelse i alle klasser. 

Vi gratulerer Bergsvein med utmerkelsen på Forbundstinget og takker igjen så mye for den jobben han gjør for Kisen MSL og hele skyttersporten i Norge!

Bergsvein har mottatt heder fra NSF flere ganger. Her fra Skytterkonferansen og Forbundstinget år 2020, da han ble kåret til årets ildsjel. FOTO: Kisen MSL

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.