Tonje, Hanna og Synnøve ble norgesmestre

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 5. Apr 2022


For en gangs skyld var det noe tynt med deltagelse fra oss på ett NM. Men de som dro til den nye skytterhallen på Skatval i Stjørdal for å skyte 15 meter tok godt med seg av medaljer. Og det ble heller ikke mange niere denne gangen!. Tonje Engevik skjøt en utrolig god serie som ga 450 poeng med hele 34 innertiere og vant foran Johanna Reksten. Også hun med full score. 

Hanna Synnøve Huser skyter også svært godt om dagen. Hun tok sølv i denne øvelsen i fjor, men nå ble det øverste trinn med fullt hus på også henne. Andrea Ingstadbjørg Alstad vant i fjor, men måtte tåle en nier og bronsemedalje denne gangen. Hanna vant også den uoffisielle øvelsen med standardrifle. Heller ikke der var hun i nieren! Synnøve Berg vant ungdomsklassen med full poengscore på 300! Hun var denne gangen noen få innerblinker foran Pernille Nor-Woll som fikk sølv. Samme rekkefølge var det i standardrifle.

En som ikke var fullt så fornøyd var Martin Nesvik Voss. Han hadde det hele i sin hule hånd helt til det siste skuddet. Der kom det en 9,9 poeng og dermed smatt Endre Hagelund forbi på listen. Ett lite plaster på såret var nok at det ble sølv i standardrifle. Fullt hus og en innertier mer enn Tonje på bronseplass! Der ble det også gull på laget sammen med Synnøve Berg og Pernille Nor-Woll!

Bildene er fra arrangørens hjemmeside 

Alle resultatene får du her: MLRes - www.megalink.no (livevisning.com) 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.