Takk for besøket

Postet av Bergsvein Bårdstu den 24. Feb 2022

Fotograf: Bjørn Hytjanstorp

Vi vil takke alle som besøkte oss under NM. Og vi må også takke alle som har fulgt TV-sendingene fra mesterskapet. Dere som ikke har fått sett disse har muligheten senere ettersom det sendes stadig vekk på TV2 Sport. Vi regner også med at det legges ut på Youtube etterhvert.

Det ble ett utfordrende mesterskap å arrangere ettersom det kom dalende ned stadig nye oppdateringer av det nye fianleoppsettet. Vi har funnet ut at det ble brukt ca 25 timer på finaler i løpet av helgen, men vi kom i mål uten store forsinkelser.

Vi takker NSF og det mannskapet som stilte opp på NM. Det var til god hjelp og vi håper nå at de har fått den nødvendige treningen før EM i Vikingskipet.

Vi må også takke våre egne medlemmer og da særlig veteranene som stiller opp ved opp og nedrigging av banene. Den lille, men effektive datagruppen må også nevnes. Alle de aktive skytterne stiller opp under NM. Dette kan sikkert ødelegge litt for dem, selv om det ikke ser slik ut på resultatlistene! Og til sist er vi veldig imponert over innsatsen undee nedrigging av banen på søndag. Kl. 1710 var skytingen og medaljeutdelingen ferdig. Kl.1745 var hallen ryddet og alt satt på plass. Pizzaen som ble servert etterpå var fullt fortjent!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.