God innsats i Landsstevnet for rekrutter

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 7. Nov 2021

Det var stor innsats blant de yngste skytterne våre da Landsstevnet for rekrutter ble arrangert på hjemmebane. Mange av de yngste har ikke fått så mange treningskveldene å bli kjent med skyttersporten før de stilte opp i denne konkurransen, vi håper dette ga mersmak. Etter skytingen ble det servert både pizza og annet godt til både skyttere og foreldre.

Våre skyttere i den eldste klassen som skjøt 40 skudd stående er helt utrolige. Sluttsummen på 1189 poeng i lagskytingen er den desidert høyeste gjennom tidene. Synnøve Berg dro til med hele 398 poeng og vant foran Pernille Nor-Woll med 396 poeng. Det var knallhard konkurranse i denne klassen som førte til at Hanna Emilie Byrbotten måtte ta til takke med femteplassen selv om hun skjøt 395 poeng! Bildet viser de tre i aksjon under søndagens skyting.

Det ble også skutt luftsprint. Dette er en øvelse som blir skutt på bedriftsskiven som har en noe større tier enn på den internasjonale. Skytetiden på de 30 skuddene er satt til 15 minutter. Igjen ble det skutt imponerende. Pernille Nor-Woll fikk sin revansje og skjøt 300 poeng! Synnøve Berg var ikke langt bak med sine 299 poeng. Hanna Emilie Byrbotten har en helt annen skyterytme enn de to andre og det gjorde nok utslaget her, sev om hun skjøt gode 295 poeng.

Marie Fossum i 12-årsklassen skjøt også en meget god sprintserie og kom på en delt tredjeplass med sine 297 poeng. Både Marie ,Philip Jahr Verider Solberg og Jens Finsrud fikk seg tiskudd på 100 poeng!

Vi vil arrangere sosial sammenkomst og premieutdeling senere. Da skal vi få noen av våre toppskyttere til å være med og dele ut premier samt snakke litt om sitt liv som topputøver.

Resultatlistene er under revisjon ettersom det hadde vært noen misforståelsen. Legger likevel ut førsteutgaven.

RESULTATLISTE LANDSSTEVNET FOR REKRUTTER 2021 RIFLE

RESULTATLISTE LANDSSTEVNET FOR REKRUTTER 10M LUFT 2021 PistolKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.