Dobling for Simon under NM

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 20. Jul 2021

Det var knyttet stor spenning til finalen i 3x40 skudd der de "vrakede" hadde stor revansjelyst til å slå de OL-uttatte. Og de to som ikke kom til OL og følte seg litt forbigått slo til så det suste i den TV-sendte finalen. Først var Simon Kolstad Claussen ute. Og til tross for intervjuer på direkten under prøveskuddene viste han imponerende skyting og dro det hele i land, 0,7 poeng foran Henrik Larsen. Også i kvinneklassen skjedde det samme da Katrine Aanestad Lund gikk hen og vant foran de to OL-uttatte.

Men Simon var ikke ferdig med gullkapringen for dagen. Noen timer etterpå gikk han også til topps i 60 skudd liggende. 

Synnøve Berg vant 3x20 i ungdomsklassen mens Martine Sve gikk til topps i 60 skudd liggende for kvinner junior.

Det var dessverre dårlig deltagelse under NM og lagskytingene bærer spesielt preg av det. Men vi merker oss at Kisens kvinnelag hadde ett poeng mer enn laget for menn i 3x40 skudd.

Alle resultatene finner du her: http://www.liveres.no/FMSL/NM50_2021/StartFrame.htm

NM-veka NRK :

 3x40 finale menn 

3x40 finale kvinner

Paraklassene

Det ble to laggull til denne trioen fv: Synnøve Berg, Charlotte Fernås Lund og Pernille Nor-Woll. Individuelt ble det gull og sølv på Synnøve, Pernille fikk sølv og bronse og Charlotte en bronse. 

Finalen ble sendt direkte på NRK som ett innslag i NM-veka.

Martine Sve skjøt 619,9 i liggende og ble norgesmester. Martin Nesvik Voss fikk sølv i juniorklassen i match. De vant en uoffisiell mix konkurranse lørdag ettermiddag. Konkurransens yngste par, Synnøve Berg og Jens Olsrud Østli, begge 14 år, kom på tredjeplass. Martine og Martin vinnare av Mix konkurransen på NM


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.