Programmet er klart

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 3. Jan 2018

Det er 94 skyttere som er påmeldt til Kisen Open 13-14. januar. Programmet for de to dagene er nå klart. Vi tar forbehold om at det kan komme noen forandringer. Det er syv finaler og derfor må vi kjøre litt tett. Etter at finalene er skutt på lørdag blir det kvalifisering til lagkonkurransen. Det er påmeldt over 27 lag. Det blir da to kvalifiseringslag. Vi har halvert programmet slik at det blir 20 skudd i denne kvalifiseringen. Programmet for mix er:

Kvalifisering

10 minutter prøveskudd

40 skudd skytetid 50 minutter

De fem beste lagene går til finalen

Finale

Lagene får tildelt to skiver.De fem lagene må rapportere til stevnekontoret hvem som skal skyte på venstre standplass.

Senest 18 minutter før start skal våpen og utstyr være på standplass. 12 minutter før start er det innmarsj. Alle skytterne skal stille seg vendt mot tilskuerne. Standplassleder ønsker velkommen og ber skytterne innta sine posisjoner. Etter ett minutt vil det kommanderes med fem minutter prøveskudd.

Ved stans skal sikkerhetsnor settes inn og våpen skal tas ut av skulder. Skytterne blir så presentert for publikum. Skytterne får nå ta ut sikkerhetssnor og innta skytestilling.Program i finalen:

1. 3 x 5 skudd på 300 sekunder/5 minutter. Skytter til venstre (L) skyter før skytter til høyre (R). Det skytes med andre ord L-R-L-R-L-R-L-R-L-R. Total skytetid 5 minutter. Hvis det skytes utenom denne rekkefølgen blir det trekk på to poeng.

2. Det skytes enkeltskudd. Her skal også skytter til venstre skyte først. Samlet skytetid er 60 sekunder/1 minutt pr skudd. 

3. Etter to skudd (15+2) er dårligste lag elimenert til femteplass

4.Etter fire skudd (15+2+2) vil neste lag gå ut til fjerdeplass

5. Etter seks skudd (15+2+2+2) vil neste lag gåut med bronsemedalje

6. I Kampen om gull vil det skytes tre enkle skudd.  (15+2+2+2+3)

Omskyting

Det skytes ett skudd av begge skytterne på lagene som er involvert. Skytetid 60 sekunder


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.