Landsstevnet for Rekrutter

Postet av Ungdom den 22. Apr 2015

7 unge Kisen-skyttere deltok i Landsstevnet for rekrutter i helgen. Arrangementet er en del av Ungdomslekene som arrangeres på Lillehammer annenhvert år. For Kisenskytterne var dette både en slags eksamensoppgave og morsom avslutning for skyteskolen som har pågått siden i fjor høst - og de unge håpefulle løste oppgaven bra!


Birkebeineren Hotell. Innlosjering for helgen (Henrik var ikke tilstede da bildet ble tatt)

Det startet fredag kveld med luftsprint, som var ny øvelse for året. En uhøytidlig øvelse for å få kjent på trykket og varmet opp til hovedøvelsen på lørdag. Mange var litt nervøse for skytetider og folkemengde, men nervene var grunnløse. Det ordnet seg jo:)

Trond Einar kom resultatmessig best ut av våre med hele 299 poeng, men siden dette var en ny øvelse for alle, i stevnesammenheng, ble det selvfølgelig pers. på alle sammen. Alle resultater finner du her.

Etter luftsprinten på fredag samlet skyttere og foreldre seg til åpningsseremoni i Kristins Hall, hvor Ungdomslekene offisielt ble åpnet. Så bar det i veg til Lillehammer sentrum til sen middag - 20 stk håpefulle skyttere, foreldre og lagledere. Det ble sent, men var verdt det.

Tidlig opp til felles frokost lørdag morgen. Førstemann i ilden var Martin, som startet ballet med personlig rekord i stevnesammenheng; 285 poeng i R12! Det var en glad gutt som forlot standplass til stolte foreldre og lagkompiser.


Martin med pers. i R12 ...

I R13 hadde vi hele 5 skyttere til start. Med Martin fra R12, holdt det til å stille to lag i lagskytingen. Det endte med sølvmedalje og 4. plass for de to tilfeldig sammensatte lagene, etter at både Håkon (285p) og Trygve-Erling (276p) satte personlige rekorder og Malin tangerte egen rekord med 292. Trond Einar ble nok en gang en sterk bidragsyter som best av våre med 293 poeng.


Sølvguttene ...

Jon Håvard var alene blant våre i R14, og fikk ikke vært med på lagskytingen, men også han viste at skytekolen har båret frukter med fine 276p.

Vi fikk ikke med noen i superfinalen denne gangen, og det var heller ikke forventet med den fartstiden de har. Samtidig fikk de se at avstanden frem til de beste ikke er avskrekkende - det gir motivasjon for videre trening.
Som et plaster på det såret hadde vår egen verdens beste trener, Lars David blitt invitert til å skyte superfinalen. Dermed var vi i det minste representert! Lars David startet forrykende, før nervene tok overhånd og han røk ut på 6. plass til tross for iherdige tilrop fra en ivrig og stolt heiagjeng. Det er ikke bare, bare ...

Det var en svært fornøyd gjeng som forlot arenaen for å gjøre seg klar til festmiddag lørdag kveld. Det skulle vise seg å bli en flott avslutning både for Landsstevnet og Skyteskolen, med flotte taler, gaver, quiz, god mat og fantastisk stemning.


Quiz: Lars David og gutta utfordrer de små grå ...

Med en sånn gruppe herlig, positiv og motivert ungdom og engasjerte foreldre gleder vi oss til fortsettelsen.

Kisen MSL
Ungdomsutvalget


Ny suksess i Akershusserien

Postet av Ungdom den 25. Mar 2015Kisen III, som er ungdomslaget i klubben, gjorde nok en gang rent bord i finalen i Akershusseriens nest høyeste divisjon. Med sifrene 1183, vant de komfortabelt foran Nannestad og Oslo Østre MSKL som begge hadde 1174 og Nordstrand II på 4. plass. Jenny Aardalen best av våre med 298, foran Jenny Stene med 297, Andreas Martinsen med 296 og Eirin Gromsrud med 292p.

Opprykk
I motsetning til i fjor, var laget i år også best rangert etter innledende runder, og rykker dermed opp i 1. divisjon neste år. Der venter betraktelig hardere motstand, men med et drøyt halvår med god trening vil det unge laget være godt rustet til å bite fra seg også i den øverste divisjonen.

7 skyttere har vært benyttet, og 7 runder + finale á 4 skyttere har gitt 32 enkeltresultater, hvorav 31 er over 290p. 2 ganger har de samme 4 skytterne deltatt på laget. Ellers har lagene i hver runde hatt ulik sammensetning.

Gratulerer med seier og opprykk til Eirin, Jenny, Jenny, Mats, Andreas, Stian og Benjamin :)

289p på 50m i kl U12

Postet av Ungdom den 10. Feb 2015Eirik Strøm skjøt hele 289 poeng (heltall) på mandagens 50m-stevne i Alfhallen. Med 100p på den siste serien, gjorde han sin fars uttalelse om at "det er umulig" til skamme.

En flott prestasjon av unggutten fra Kisen.
Eidskog/Kisen cup

Postet av Ungdom den 22. Jan 2015

Eidskog Sportsskyttere og Kisen MSL har startet et samarbeid for å arrangere en cup for ungdomsskytterne i de to klubbene. Det skal arrangeres 2 stevner hos Eidskog og 2 på Kisen i løpet av vinteren. Hvert stevne avsluttes med en uhøytidelig "Texas" superfinale.

Første konkurranse ble gjennomført hos Eidskog onsdag 21. januar. En delegasjon på 6 unge skyttere fra Kisen trosset snøværet og tok turen over skogen til Eidskog. Etter innledende skyting ble det arrangert superfinale for de 6 beste sittende- og 2 beste ståendeskytterne. Det ble en morsom finale med trøkk, bråk og latter. Trond Einar holdt hodet kaldt lengst og vant til slutt den spennende finalen. Malin ble en god nummer 2, og Håkon ble nr. 5. Gratulerer!

I følge arrangøren utbrøt en skytter: "det var gøy og forferdelig". En fin kveld hvor nye erfaringer ble høstet. Neste runde arrangeres i Alfhallen onsdag 11. februar. Da håper vi mange vil komme å heie på de unge og lage litt liv og røre. Vi gleder oss!