NM 10 meter avlyst

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 18. Nov 2020

Med den økende smitten rundt oss så vi oss nødt til å gjøre noe med NM. Vi innså at det ikke kunne bli noe fysisk mesterskap i Alfhallen på denne siden av nyttår. Da stod vi med to alternativer. Vi kunne prøve med skyting på hjemmebane og med finaler i Alfhallen i romjula eller avlyse det hele. Vi tok kontakt med breddeidrettskomiteen med våre forslag. Det hele endte med at mesterskapet avlyses. Begrunnelsen er selvsagt at det er flere lag som nå ikke har tilgang til sine baner. Alt i alt så er nok dette en riktig avgjørelse. Det er veldig synd at skytterne og vi ikke fikk oppleve NM 10 meter i år.

Bildet: Medaljene lå klare og til bruk, med inskripsjon 2020

Vi setter nå i gang med å refundere startkontingentene til lagene. Dette kan ta noe tid, men vi gjør så godt vi kan. Vi har allerede lagt ned noen hundre timer dugnadsarbeide i mesterskapet, men vi skal selvsagt klare dette også :)  Vi håper nå at det blir åpnet opp igjen i løpet av desember slik at vi kan arrangere Romjulsstevnet og Kisen Open som planlagt.
Hallen er åpen

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 12. Nov 2020

Vi holder åpent som vanlig. Men husk:
Bruk munnbind (kan tas av når du skyter)
Bruk helst annenhver standplass. På 15 og 50 meter skal skilleveggene brukes.
Bruk antibac på skjermer og annet utstyr når du er ferdig for dagen.
Husk å registrere deg både inn og ut. Bruk QR-skanning!
Hold avstand, gjerne to meter der det er mulig.
Vask hender.
Bli hjemme hvis du er sykVi endrer litt på tidsskjemaet

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 30. Okt 2020

Vi vil nå forandre litt på tidsskjemaene slik at det blir minst mulig overlapp av deltagere og følgere under NM. Nytt tidskjema og nye oppropslister med de nye tidene legges ut i løpet av fredag 30.oktober. Foreløpig ligger NM-planene fast og vi håper at det ikke skjer noe som kan ødelegge mulighetene for arrangere.
Inn og utsjekk med QR-kode i Alfhallen

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 30. Okt 2020

Vi har innført inn og utsjekk med QR-kode på skytebanen i Alfhallen. Det er mange som allerede er flinke til å bruke denne løsningen, men det er fortsatt mange som ikke har begynt å bruke den. Det er kun de som har veldig enkle telefoner som har en god unnskyldning!


Det er svært viktig at vi får innsjekk og utsjekk elektronisk. Skal det dukke opp ett behov for smittesporing er det veldig enkelt for oss å legge fram lister til helsemyndighetene. Dette kan B. Bårdstu gjøre fra hvor som helst i stedet for å være avhengig av å dra til hallen for å hente listen. En liste som til tider er vanskelig å tyde!

De forskjellige mobilmerkene har litt forskjellig framgangsmåte for scanning. 

Med Iphone kan man åpne kameraet så leser dette QR-bildet. 

Med Huawei åpner man også kameraet. Første gang trykker man på en et tegn i øvre venstre hjørne. Tillat at de tar deg videre til en tredjepart den første gangen. Bruk Al lens. Neste gang trykker du på samme ikonet og alt går av seg selv :)

Med Samsung swieper du nedover skjermen og trykker på QR-scanner


QR-bildet på denne siden er en testside som er opprettet slik at dere som skal besøke Alfhallen med det første og som ikke har registrert dere som bruker av Qrona-siden kan prøve seg på denne i fred og ro hjemme! Den første gangen man bruker QR koden er det litt trykking på telefonen. Vi bruker systemet på både inn og utsjekk. Programmet fra NIF er ikke laget for utsjekk så du får samme beskjed der om at du vil sjekke inn. Inntil NIF klarer å programmere for utsjekk så bruker vi det slik.

Vi har oppdaget at med enkelte mobilmerker (bla Iphone) kan man bare ta opp kameraet og holde det over QR-koden. Med andre mobiler må en laste ned en QR-scanner. Her er link til en bra QR-scanner, last den ned på din telefon nå, hvis du ikke allerede har en! https://play.google.com/store/apps/details?id=la.droid.qr&hl=en 

Når en kommer til Alfhallen så ligger det ark med QR-bilder. Ta fram telefon skann og trykk framover til du får opp en beskjed at det er registret. Du får to valg, enten å gå gjennom Vipps eller gjennom min idrett. Vipps er nok den enkleste for flesteparten, men har man lagret passordet til Min Idrett så er det like enkelt å bruke den linken.Noen bilder fra lørdag

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 10. Okt 2020

Det ble klar seier til Jenny Stene og Simon Kolstad Claussen i Mix i liggende. På andreplass kom Karoline Hansen og Ludvik Andre Sagstad Tolaas fra Storfjorden men Ingrid Fjellheim Jensløkken og Jon-Hermann Hegg kom på tredjeplass,

Det klaffet godt for Andrea Ingstadbjørg Alstad under dagens 3x20 skudd for ungdommene. Det ble en klar seier etter gode 567 poeng. Spesielt 189 poeng i stående lar seg høre.  Pernille Nor-Woll skjøt også en veldig god serie og tok bronsen. Sølvet gikk til Marita Brendjord fra Meråker,

Øyvind Solbrekken Flatla skjøt glimrende i liggende og vant med klar margin.


Henrik Larsen "lurte" Kisenskytterne i finalen i 3x40 skudd. Simon på andre og Jon-Hermann på tredje.

Hyggelig med seier til Laksevåg i juniorenes oppgjør. Ole Martin Halvorsen var klart best i både Kvalifisering og finale. Han vant foran Tobias Bernhoft-Osa fra VBS og Martias Flikka fra Meråker.

Ungdommene våre gjorde det godt i liggende. Debutanten, 13-årige Synnøve Berg, satte ny norsk rekord og vant en suveren seier. Hun fikk 413,8 poeng. Det ble også gull på lag der Pernille Nor-Woll (tv) og Andrea Ingstadbjørg Alstad var de to deltagerne.


Covid-19 endrer gjennomføringen av NM

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 2. Okt 2020

Nye smittevernregler i Ullensaker betyr at vi må endre litt på NM som arrangeres 9-11.oktober. For å få ned antall personer som er samtidig i hallen har vi flyttet nesten alle av våre medlemmer som skulle skutt liggende på fredag til tirsdag. Vi har også endret litt på noen skytetider på lørdag og søndag. Kvalifiseringen for MIX vil bli lagt til hovedskytingen der de 20 første skuddene i liggende vil telle. De åtte beste lagene går til semifinalen som starter kl.1745 på lørdag. Litt info om NM:

INFO NM 50 meter

info--nm-50-meter.pdf
Alfa@Omega og Norma Open er avlyst

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 23. Sep 2020

Vi må bare legge oss flate for Covid-19 og avlyse to av våre flaggskip, Alfa@Omega og Norma Open.

Team Kisen og Høland/Bjørkelangen Skytterlag har lagt ut melding på sin Facebookside: https://www.facebook.com/normaopen

Det samme har ungdomsgruppa som har ansvaret for Alfa@Omega: https://www.facebook.com/alfaomega.one

Vi planlegger med at NM 50 meter og NM 10 meter skal arrangeres. 
Vurderingstevner på luft

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 22. Sep 2020

Noen endringer er gjort på oppropslistene Trykk på linkene så får du de sist oppdaterte listene..Det er god påmelding til vurderingsstevnene for neste års landslag for luftpistol og luftrile som arrangeres i Alfhallen. Det er satt opp tre skytinger. Det er også to finaler for samlede klasser i senior,junior og SH for begge våpentypene. Program for helgen: PROGRAM

Smittevern er noe en må ta på aller største alvor. Det er sendt ut regler/opplysninger om dette til alle deltagere og trenere. Ettersom vi vil unngå alt for mye folk i hallen anbefaler vi at man følger med på live visning på http://results.megalink.no/#!/kisen-msl  Startlister og resultatlister med "gravkort" kan man studere på http://kisen-live.no/LiveRes/StartFrame.htm
Korona-tiltak

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 9. Sep 2020

Bak fv  Ketil Aardalen, Jørn Idar Engh og Bergsvein Bårdstu. Foran Jan Erik Bøhnsdalen og Johan Janssen

Det har igjen blitt utført en solid dose dugnadstimer på banen. Denne gang med noen timer tenkning og utprøving, så med justering og innkjøp av plastplater på Biltema, før det hele ble satt på plass i løpet av noen formiddagstimer. Imponerende.

Samtidig ble banen bygd om før helgens vurderingsstevner på 50 meter. Det er bestemt at banen ikke blir ombygget igjen før etter NM den andre helgen i oktober.


De første som fikk prøvd seg var radarparet Heidi Sørlie-Rogne og Aleksander Teisrud. På en enkel måte ble plastplaten løftet til side og arbeidsforholdene ble topp! 
Fantastiske Jenny

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 9. Sep 2020

Jenny Stene har fra før verdensrekorden i 3x40 skudd med 1185 poeng satt i München i 2019. Under ett vurderingsstevne på Løvenskiold høynet hun sin personlige rekord til utrolige 1190 poeng! Og da var liggende litt under pari! Hun skjøt 399 poeng i knestående,396 poeng i liggende og avsluttet med 395 poeng i stående. Det er første gang en norsk skytter klarer dette i ett utendørs stevne.
Gull til Pernille og Synnøve

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 23. Aug 2020

Bildet fra v: Andrea Ingstadbjørg Alstad,Pernille Nor-Woll og Synnøve Berg

Til tross for lite skyting på 50 meter gjorde våre ungdommer sine saker veldig bra under Landsstevnet for rekrutter som Gudbrandsdal Sportsskyttere arrangerte. I liggende ble det gull til Synnøve Berg med 292 poeng. Pernille Nor-Woll fulgte opp med å ta bronse. 

I 3x10 skudd for U16 fikk 14-årige Pernille en stor ledelse på Andrea Ingstadbjørg Alstad før de stående skuddene. Men Andrea skjøt meget sterkt og det ble utrolig jevnt til slutt. Pernille vant etter å ha fått 272 poeng, ett fattig poeng foran Andrea.

Neste store stevne for de yngste er Landsstevnet på 10 meter i Fredrikstad i oktober. Vi regner med å stille en større tropp der.
Nytt parkeringsmønster

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 19. Aug 2020

Nytt parkeringsmønster! Det er kommet opp en brakkerigg med fire klasserom. I den forbindelse er det satt opp ett gjerde som skille mellom parkeringsplass og skolegård. Alle må forholde seg til dette fram til 1700!
Forandring i ukesoppsettet

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 5. Aug 2020

Vi har endret på ukesoppsettet for treninger i hallen fra 17.august.

Mandager : Kl.1800-2100 Team Kisen

Tirsdager  : Kl.1800-1900 Barn og ungdom. Starter 18.august. Etter kl 1900 Åpent for alle 10/15 meter

Onsdager : Kl.1800-2100 RTT Akershus. 

Torsdager : Kl.1800-1900 Barn og ungdom. Etter kl 1900 Åpent for alle 

Fredager  : Åpen trening 10 meter kortside + 50 meter. Ikke organisert.

Veteraner har banen hver torsdag kl.0900 -1200

Landslaget har samlinger hver tirsdag kl.0900-1600

Vask Mandag til kl. 0930 og fredag fram til kl. 0900

Endringer pga vedlikehold,utleie og konkurranser vil bli satt inn i kalenderen, så følg med på denne!. 

Endelig er hallen åpnet

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 25. Mai 2020

Nå er det endelig klart for trening i hallen igjen. Det gleder nok disse tre og mange andre i klubben seg til!

Da har vi fått klarsignal fra kommunen og skytebanen er klar til å ta i mot skyttere fra mandag 25.mai. Vi har fått en del retningslinjer på hvordan vi skal oppføre oss i hallen.

Litt mer om aktiviteten. Hvis hallen skal brukes på formiddager så må parkeringen gjøres på skolens parkeringsplass ettersom grusbanen blir brukt til "klasserom",

.

Alfhallen åpnes igjen for trening mandag 25. mai. Vi må følge en del retningslinjer som er lagt og det betyr  at det er 15 skiver på 10 meter. På 15 meter kan alle skivene brukes,men ta hensyn til skyttere som vil ha bedre plass. Standplassene er 1,2 meter brede. Det samme gjelder 50 meter i andre etasje. Kun inngangen i andre etasje skal brukes. Unntak fra dette er gjort for funksjonshemmede. Mandag gjør vi det slik at vi åpner for de yngste kl.1730. Kl. 1830 kan neste pulje komme inn. Alle må skrive seg på liste når de ankommer. Vi har satt ut desinfeksjonsveske både for hånd og for utstyr. Lånevåpen vil bli lagt ut på et bord ferdig desinfisert. Når skyttere er ferdig med sin trening legges den tilbake på bordet og ansvarlig leder desinfiserer før våpenet settes i skapet. Monitorer og annet fellesutstyr som blir brukt må desinfiseres etter bruk.

Vi har inngått følgende avtale om retningslinjer med kommunen

1.    Alle treninger skal ledes av en person over 18 år. En trener pr gruppe

2.    Det er kun friske personer som skal oppholde seg i hallen.

3.    Det benyttes egen inngang i andre etasje

4.    Foreldre kan assistere de yngste skytterne.

5.   Håndhygiene skal utføres før og etter trening enten ved vask med såpe eller med desinfeksjonsveske.

6.   Det skal alltid være minst 1 meter mellom alle personer både før,under og etter trening.

7.   Treningen foregår i grupper inntil 20 personer. Flere grupper kan opprettes.

8.   Drikkeflaske må fylles hjemme

9.     Alt av fellesutstyr som benyttes til aktivitet skal rengjøres/desinfiseres grundig før og etter bruk.

10.  Klubbvåpen kan under organisert trening, av ansvarlig arrangør lånes ut til medlemmer. Ansvarlig leder/trener har ansvaret for grundig overflatedesinfeksjon av utlånt våpen både før og etter bruk.

12  Det skal utarbeides lister over alle som er tilstede i hallen. Disse skal inneholde tid, navn og telefonnummer

Mange regler, men dette går seg nok til!

Treninger ellers

Tirsdager kl.1800    RTT

Landslaget har leid banen hver tirsdag kl.0900 til kl.1600 fra 2.juni til 30.juni og  fra 3.august til 22.desember.

Onsdager Treninger som på mandager.

Torsdag er det trening for veteraner fra kl.0900 til kl.1300

Vi regner med at vi skal klare å unngå forhåndspåmelding til de faste treningene.

Og så er det sikkert noe som er glemt, men vi har vel alle nå lært oss hvordan vi skal oppføre oss i disse tider med pandemi!

Hilsen Kisen MSL

Bergsvein Bårdstu

  1. Hold avstand – 1 meter 
  2. Vask hender før og etter trening
  3. Rengjør felles utstyr før og etter trening
  4. Syk? Bli hjemme
  5. Bruk egen drikkeflaske
Alfhallen er åpnet igjen!!!!!

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 12. Mar 2020

Nå er det endelig klart for trening i hallen igjen. Det gleder nok disse tre og mange andre i klubben seg til!

Da har vi fått klarsignal fra kommunen og skytebanen er klar til å ta i mot skyttere fra mandag 25.mai. Vi har fått en del retningslinjer på hvordan vi skal oppføre oss i hallen.

Litt mer om aktiviteten. Hvis hallen skal brukes på formiddager så må parkeringen gjøres på skolens parkeringsplass ettersom grusbanen blir brukt til "klasserom",

.

Alfhallen åpnes igjen for trening mandag 25. mai. Vi må følge en del retningslinjer som er lagt og det betyr  at det er 15 skiver på 10 meter. På 15 meter kan alle skivene brukes,men ta hensyn til skyttere som vil ha bedre plass. Standplassene er 1,2 meter brede. Det samme gjelder 50 meter i andre etasje. Kun inngangen i andre etasje skal brukes. Unntak fra dette er gjort for funksjonshemmede. Mandag gjør vi det slik at vi åpner for de yngste kl.1730. Kl. 1830 kan neste pulje komme inn. Alle må skrive seg på liste når de ankommer. Vi har satt ut desinfeksjonsveske både for hånd og for utstyr. Lånevåpen vil bli lagt ut på et bord ferdig desinfisert. Når skyttere er ferdig med sin trening legges den tilbake på bordet og ansvarlig leder desinfiserer før våpenet settes i skapet. Monitorer og annet fellesutstyr som blir brukt må desinfiseres etter bruk.

Vi har inngått følgende avtale om retningslinjer med kommunen

1.    Alle treninger skal ledes av en person over 18 år. En trener pr gruppe

2.    Det er kun friske personer som skal oppholde seg i hallen.

3.    Det benyttes egen inngang i andre etasje

4.    Foreldre kan assistere de yngste skytterne.

5.   Håndhygiene skal utføres før og etter trening enten ved vask med såpe eller med desinfeksjonsveske.

6.   Det skal alltid være minst 1 meter mellom alle personer både før,under og etter trening.

7.   Treningen foregår i grupper inntil 20 personer. Flere grupper kan opprettes.

8.   Drikkeflaske må fylles hjemme

9.     Alt av fellesutstyr som benyttes til aktivitet skal rengjøres/desinfiseres grundig før og etter bruk.

10.  Klubbvåpen kan under organisert trening, av ansvarlig arrangør lånes ut til medlemmer. Ansvarlig leder/trener har ansvaret for grundig overflatedesinfeksjon av utlånt våpen både før og etter bruk.

12  Det skal utarbeides lister over alle som er tilstede i hallen. Disse skal inneholde tid, navn og telefonnummer

Mange regler, men dette går seg nok til!

Treninger ellers

Tirsdager kl.1800    RTT

Landslaget har leid banen hver tirsdag kl.0900 til kl.1600 fra 2.juni til 30.juni og  fra 3.august til 22.desember.

Onsdager Treninger som på mandager.

Torsdag er det trening for veteraner fra kl.0900 til kl.1300

Vi regner med at vi skal klare å unngå forhåndspåmelding til de faste treningene.

Og så er det sikkert noe som er glemt, men vi har vel alle nå lært oss hvordan vi skal oppføre oss i disse tider med pandemi!

Hilsen Kisen MSL

Bergsvein Bårdstu

  1. Hold avstand – 1 meter 
  2. Vask hender før og etter trening
  3. Rengjør felles utstyr før og etter trening
  4. Syk? Bli hjemme
  5. Bruk egen drikkeflaske

Stevne 10 og 50 meter

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 24. Feb 2020

I tiden 5-8.mars arrangerer vi stevne på 10 og 50 meter. Ettersom det er oppsatt som vurderingsstevne for skytterlandslaget har vi justert en del i forhold til det som har ligget ute på terminlisten. Vi regner med stor interesse og vi bygger derfor om banen slik at vi har større kapasitet både på 10 meter og 50 meter fra fredag 6.mars. Vi har allerede fått påmelding fra fire skyttere fra Finland så dette skal bli interessant! INNBYDELSE : INNBYDELSE MARSSTEVNET 10 og 50 METER

 
RESULTATLISTER 2020

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 21. Jan 2020

RESULTATER LIGGENDE .pdfJANUAR

11          RESULTATER LØRDAG Kisen Open

12          RESULTATER SØNDAG Kisen Open

25          10 meter Aktive og bedrift

FEBRUAR

1-9         Februarstevnet 50 meter 2020

22          februarstevnet 10 m 2020

MARS

4-8        Marsstevnet 10 og 50 meter

AUGUST

17       Stevne 17. august 2020

SEPTEMBER
5 Kvinner jr og sen

5 SH1 og SH2

5 Menn jr og sen

6  Menn sen og menn jr søndag

6 SH1 og SH2 Søndag

6 Kvinner sen og jun søndag

12 og 13 Vurderingsstevne 12 og 13.september 2020

26           Vurderingstevne 1 10 m Kvalik

26           Vurderingstevnet finaler 1

27           Vurderingsstevne 2 10 m

27           Vurderingstevne 3 10 m.

27          Vurderingstevnet finale 2

27          Vurderingsstevne alle resultater

OKTOBER

5           Lagsmesterskap Match 

6           Lagsmesterskap ligg

             NM 50 meter

9          RESULTATER LIGGENDE 

9           RESULTATER LIGGENDE LAG

9           KVAL MIX LAG

10-11    NM 50 MATCH 2020


Desember

12        Royal League 12.des

13        Royal League 3x40 skudd

13        Ung 10 m 

16       Lagsmesterskap 10 meter 2020

17       Lagsmesterskap rekrutter 2020