Kisen Open pistol og rifle 2019

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 6. Nov 2018

Vi har gleden å invitere pistol og rifleskyttere til Kisen Open 2018! Vi håper på stor deltagelse. Kisen Open er satt som vurderingsstevne for EM i Osijek, Kroatia.  Vi vil komme med mer informasjon på denne siden.
Kisen Open pistol og rifle 2019

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 6. Nov 2018

Vi har gleden å invitere pistol og rifleskyttere til Kisen Open 2018! Vi håper på stor deltagelse. Kisen Open er satt som vurderingsstevne for EM i Osijek, Kroatia. 
Feiring av store bragder i 2018

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 30. Okt 2018

Det var "stinn brakke" i Alfhallen når laget og kommunen hedret sine skyttere for flotte prestasjoner i 2018. Ullensaker Kommune måtte ut med hele 74000 kroner i bragbonus for individuelle seire i NM,Nordisk og VM samt laggull i Nordisk og VM. I tilleg fikk Stephanie Grundsøe heder for sitt Gull i ungdoms-OL. 

Kommunen har endret en del på sine regler i år og det var kun junior og seniorskyttere som fikk bonus. 

Det ble også heder fra Eley til NTG Kongsvinger og fra Kisen MSL til Øyvind Sirevaag for sin innsats med NTG Kongsvinger.

Etter utdelingene av blomster og diplom spanderte Holstad Våpen og Eley kake på alle de 75 oppmøtte!

To gull i VM

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 10. Sep 2018

I sitt aller siste juniormesterskap ble Benjamin Tingsrud Karlsen verdensmester i 60 skudd liggende. Og ikke nok med det. Han fikk med seg lagkamerat Jon-Hermann Hegg og Vegard Nordhagen fra Elverum opp på pallen for å motta gull i lagskytingen! Dette var så fortjent etter en lang og flott juniorkarriere med over 50 medlaljer i internasjonale mesterskap og internasjonale stevner. Benjamin kommer nok til å ta seg godt for i seniorklassen også! Styret og alle de andre i Kisen MSL gratulerer !Stian Bogar påstår at VM er det siste han gjør på den internasjonale arenaen, vi håper ikke at det stemmer. I VM vant han en meget fortjent sølvmedalje i 60 skudd liggende på 50 meter. Han fikk også med seg en bronsemedalje på lag på 300 meter.

Det ble individuell bronse og laggull til Odd Arne Brekne (th) i 3x20 skudd standardrifle på 300  meter

Jenny Stene imponerte i 3x40 skudd. Hun tok seg til finalen og var tiendeler fra å kjempe om den siste kvoteplassen. Det ble 7.plass, men vi garanterer at kvoteplass skal det bli!

Det ble bronse 60 skudd liggende på 300 meter til Odd Arne Brekne og Stian Bogar som hadde med seg Ole Kristian Bryhn fra Vestre Bærum på laget

18-årige Stephanie Grundsøe fra Danmark, men også medlem i Kisen MSL, skjøt i senior og fikk med seg to sølvmedaljer fra lagskytingene i luftrifle og 3x40 skudd.
Storeslem i nordisk

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 10. Sep 2018


Det ble medaljehøst under Nordisk mesterskap. Kisen hadde 10 skyttere til start og det ble medlajer i hopevis! Vi arrangerte luftvåpenskytingen i Alfhallen og har mottatt svært gode tilbakemeldinger.  Alt om mesterskapet finner du siden til Nordic Shooting Region. På bildet er de største medaljesankerne Benjamin Tingsrud Karlsen, Jon Hermann Hegg og Vegard Nordhagen (Elverum)
Alfa&Omega 2018 både for rifle og pistol

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 1. Sep 2018

Det populære stevnet Alfa&Omega arrangeres 27. oktober i Alfhallen. I år har vi utvidet stevnet til også å omfatte luftpistol. Vi håper dette vil føre til enda større interesse for skyting blant de yngste. Stevnet er for rekruttklassene og junior. 

Innbydelse til stevnet : Alfa@Omega.pdf

Påmeldingsskjema : Kopi av Påmeldingsskjema-AlfaOmega-2018.xlsx
10 skyttere fra Kisen i Nordisk

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 16. Aug 2018

Nordisk mesterskap for junior og senior arrangeres 23-26. august. 50 meter arrangeres på en nyrevonert Løvenskioldbane mens 10 meter arrangeres i Alfhallen. Det skytes både pistol og rifle. I Alfhallen vil det være 90 skyttere fra 7 nasjoner som skal konkurrere. I tillegg til de fem nordiske nasjonene deltar også Estland og Storbrittania.

Fra Kisen deltar hele 10 deltagere på det norske laget. Jenny Stene skal skyte i seniorklassen denne gangen ettersom hun også er tatt ut til dette i VM. Kisens deltagere i senior er Jenny Stene, Siri Mortensen, Stian Bogar, Simon Kolstad Claussen, Endre Hageund og Øyvind Solbrekken Flatla. I junior deltar Karina Stette, Tonje Engevik, Jon-Hermann Hegg og Benjamin Tingsrud Karlsen.

Vi håper på at mange kommer og ser på Nordisk. Det er mange finaler! 

Program Alfhallen vers 4.pdf
Bra medaljefangst under NM på 50 og 300 meter

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 16. Aug 2018

Jenny Stene og Johanna Reksten tok dobbelseier i 3x40 skudd for kvinner junior.

Våre skyttere fikk som vanlig med seg mange medaljer og premier hjem fra NM på 50 og 300 meter. Elverum Rifleklubb var som vanlig arrangør i ett mesterskap som var besøkt av en god del færre skyttere enn i foregående år. Dette skyldes nok i første omgang at mesterskapet i år måtte arrangeres i slutten av juni i stedet for i september.

Det ble likevel oppnådd mange gode resultater og våre skyttere oppnådde 8 gull,15 sølv og 9 bronse i de individuelle konkkurransene. I lagskytingen er vi veldig dominerende og der ble det 13 gull! 

Resultatene finner dere på Skyting.no  

Stand på Idrettens dag

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 12. Jun 2018

Storgata i Jessheim sentrum blir stengt lørdag formiddag andre helga i juni  og mange av idrettslagene i Ullensaker setter opp stands for å presenterer sine idretter. For andre gang deltok vi med stand der vi hadde to luftvåpen med Scatt slik at mange fikk prøve. Det var stor interesse og vi takker Ungdomsgruppa for vel utført jobb!

Storeslem for Odd Arne Brekne i Militært VM

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 4. Jun 2018


Odd Arne Brekne kommer hjem fra Militært VM i Thun, Sveits med tre gull og en sølv! Odd Arne har vært med og dominert Militært VM i mange år. Norge har vært en av verdens beste nasjoner i mange år og nå er Odd Arne på topp over norske rifleskyttere med flest individuelle medaljer i militært VM  (3 gull-1 sølv-2  bronse). 


Odd Arne er ikke påmeldt til NM. Vi håper han ombestemmer seg og at vi kan etteranmelde ham!

Resultatlister : http://results.sius.com/Events...

Historiske statistikker for Militært VM : http://www.fsu.no/

Odd Arne hjem med tre gull og en sølv fra Militært VM

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 4. Jun 2018

Kim-Andre Lund og Odd Arne Brekne fordelte de individuelle gullene mellom seg!

Odd Arne Brekne kommer hjem fra Militært VM i Thun, Sveits med tre gull og en sølv! Odd Arne har vært med og dominert Militært VM i mange år. Norge har vært en av verdens beste nasjoner i mange år og nå er Odd Arne på topp over norske rifleskyttere med flest individuelle medaljer i militært VM  (3 gull-1 sølv-2  bronse). 

Odd Arne er ikke påmeldt til NM. Vi håper han ombestemmer seg og at vi kan etteranmelde ham!

Resultatlister : http://results.sius.com/Events...

Historiske statistikker for Militært VM : http://www.fsu.no/
Jenny og Benjamin med stipend fra Sparebank1 Øst

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 4. Jun 2018

Jenny Østre Stene og Benjamin Tingsrud Karlsen har dominert juniorklassene i mange år, både her til lands og internasjonalt. De satser veldig hardt på sin idrett og dette koster både  tid og penger. Nå har de begge blitt tildelt kr. 25000 i stipend fra Sparebank1 Øst. Dette vil hjelpe på mye i satsingen videre mot VM i Korea i høst og det mer langsiktige målet som er OL i Tokyo i 2020. 

Kisen MSL vil på vegne av våre utøvere takke alle som støtter opp med stipendier slik at det blir lettere å satse. Når våre skyttere kommer ut i den store verden og skal kjempe om medaljer møter de konkurrenter som har skyting som jobb. Likevel klarer vi å hevde oss helt i toppen i en verdensidrett !
Nordisk mesterskap på 10 meter i Alfhallen

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 23. Mai 2018

Nordisk Mesterskap arrangeres 23-26. august. Det konkurreres i Pistol,Rifle,Lerdue og Viltmål. Kisen stiller som teknisk arrangør i Alfhallen der det skal skytes luftpistol og luftrifle. Det skytes kvalifisering og finaler samt airmix. I Alfhallen vil det delta skyttere fra Sverige,Finland,Danmark, Storbritannia, Estland og Norge.

Det vil i løpet av kort tid bli satt opp mannskapslister

Det er våpenkontroll og trening torsdag 23. Fredag skyter juniorene mens seniorene skyter lørdag.

Hjemmesiden Nordisk

Facebook

Juniorskytterne til WC i Suhl

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 23. Mai 2018

Seks skyttere fra Kisen er uttatt til WC for juniorer i Suhl 22-29.juni. De fem er Jenny Stene,Benjamin Tingsrud Karlsen, Jon-Hermann Hegg, Karina Stette og Tonje Engevik. Vi regner også med at Stephanie Grundsøe blir tatt ut på det danske laget.

De får det travel med å komme seg hjem til NM som arrangeres på Elverum 30-31.juni.

Program

Hele uttaket på NSF's side

Seks Kisen-skyttere til WC i Munchen

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 23. Mai 2018


83 nasjoner stiller med skyttere under årets siste World Cup som arrangeres i Munchen. Fra Kisen stiller ikke mindre enn fem utøvere på standplass. De fem er Sina Oleane Busk, Simon Kolstad Claussen, Øyvind Solbrekken Flatla, Benjamin Tingsrud Karlsen og Jenny Stene. Stehanie Grundsøe som skyter for Kisen i Norge får sin World Cip debut på det danske laget.

Det hele starter 24.mai og varer til 28. mai. Alle finalene vil bli sendt live. Følg med!

Intro

Resultatservice
Skyting og kommentering for de Norske i WC

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 23. Mai 2018

De norske skytterne gjorde en meget god innsats som ekspertkommentatorer. Her Simon under mix finalen.

Endre Hagelund og Simon Kolstad Claussen deltok under World Cup i USA. Stevnet foregikk i Fort Benning, Georgia. Endre ble best av de to i luftrifle der det ble 18.plass med 622,7 poeng. Simon fikk også en 18.plass i 3x40 skudd med 1166 poeng.

Alle de norske inntok forresten ekspertkommentatorrollen i hver sin livesending fra riflefinalene under stevnet. Gå inn og hør hvordan de klarte seg! ISSF video

Mer fra WC i Fort Benning på NSF's sider

Flott innsats av Heidi i VM

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 23. Mai 2018

Våre skyttere farter rundt omkring i verden. Heidi Sørlie-Rogne er deltager på Skytterlandslaget samtidig som hun er deltager på det Norsk-Svenske landslaget for Paraskyttere under ledelse av gullgrossist fra Paralymicks Jonas Jacobsson. Etter deltagelse og oppnådd MQS for VM i Al Ain i Abu Dhabi var det klart for ny lang tur til Cheongju i Sør-Korea.

Der ble det 17.plass i 60 skudd liggende på 50 meter og 20.plass i liggende på 10 meter. Det ble kjempet om kvoteplasser Paralypmpic i Tokyo. Menn og kvinner skyter i samme klasse, men det deles ut egne kvoteplasser for begge kjønn. Heidi var den første kvinnen som ikke fikk kvoteplass, så den blir nok oppnådd om ikke så lenge. Håkon Sørli har vært med som lader i både Al Ain og Cheongju.

Mer fra VM på NSF's sider

Jenny Stene med bronse i WC i Changwon

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 16. Mai 2018

Under sin debut i WC for seniorer imponerte Jenny Stene med bronseplass i luftrifle. En eventyrlig prestasjon som blir lagt merke til i alle verdensdeler. I Changwon deltok skyttere fra 72 nasjoner! Underveis til finaleskyting satte hun også Europeisk juniorrekord i 60 skudd med poengsummen 628,3.poeng. På ISSF rankingliste er nå Jenny allerede oppe på en 8.plass.

Reportasje på skyting.no : Nummer tre i WC-debut

Hun kom også på kveldsnytt  
Martin vant superfinalen

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 15. Mai 2018


Martin Sørlie-Rogne vant superfinalen under Landsstevnet for rekrutter i Alfhallen. Det var også mange andre gode resultater av våre flinke ungdommer. Resultatlister finner du her: http://www.kisen.no/blog/post/...

Les mer om stevnet her: 

https://www.skyting.no/2018/04...
Mange gode resultater i sprint

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 13. Apr 2018P14 Henrik Yttergård-Strand,Fredrik Lødrup Østenheden og Sivert Mørch Kirknes

Landstevnet åpnet med muligheter for å skyte luftsprint. Det var mange gode resultater i både pistol og rifle. Det er tydelig at de unge tåler stresset med korte skytetider. Alle resultatene finner dere her!

 140 rekrutter til Landsstevnet

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 11. Apr 2018

Det er påmeldt 140 skyttere til lørdagens landsstevne for rekrutter i Alfhallen. Deltagelsen er noe høyere enn under LS på Lillehammer i fjor.Fredag skytes det sprint og der er det 70 deltagere. Det er fortsatt ledig kapasitet for flere skyttere begge dager.

RIFLE

PISTOL

ÅR

24

ÅP

3

R12

16

P12

17

R13

7

P13

9

R14

11

P14

6

R15/16

25

P15/16

17

SH2

3

RIFLE

86

PISTOL

52

NM-suksess på Sotra

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 23. Mar 2018

Benjamin vant mye. Her sammen med Jon-Hermann Hegg og Christian Køhl etter finalen på luft.

Våre skyttere gjorde det som ventet svært godt under NM på 10 og 15 meter på Sotra. Benjamin Tingsrud Karlsen ble NM-kongen med hele åtte gullmedaljer med i sekken hjem. Medaljehøsten for våre skyttere ble:

Medaljer                            Gull        Sølv       Bronse

Offisielle øvelser                 14            9              5            

Uoffisielle øvelser                 8             4             5

Resultatlistene finner du her:
Stevner 10 og 50 meter 5.-8.april

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 22. Mar 2018

Vi arrangerer stevner på 10 og 50 meter fra 5-8. april. Det er blant annet vurderings- og uttakstevner for VM og WC  Les mer her  (word)INNBYDELSE STEVNER 10 OG 50 METER

ALFHALLEN 5.-8. APRIL 2018

 

Kisen MSL arrangerer stevner på 10 og 50 meter 5.-8.april. Torsdag 5.april er åpent for alle og arrangeres som eget stevne. Det kan skytes dobbelt i alle grener.  

Stevnet 6.-8.april er vurderings og uttaksstevner til WC Suhl,WC Munchen og VM i Changwon for junior og seniorer (åpent for alle).

Disse skytterne får fortrinnsrett lørdag og søndag. Det er ikke noe poengkrav for å delta i vurderings - og uttaksstevnene på 50 meter.

Hvis det blir for stor påmelding vil det bli seeding etter 100-på topp listene. Påmeldingsfrist for lørdag og søndag er 26.mars.

Fredagens luftstevne er åpent for alle. Hvis det blir ledige plasser på 50 meter vil disse selvsagt åpnes for andre skyttere.

Oversikt over ledige plasser vil kunne ses under fanen Resultatliste live på vår hjemmeside fra 29.mars http://www.kisen.no/p/6990/resultatliste-live

Startkontingenter:

Ungdom                                           Kr.  50,-  pr. start

Ligg,luft,3x20 og 2x30                   Kr. 100,- pr. start

3x40 skudd                                      Kr. 150,- pr. start

Program

Torsdag 5.april (dette blir regnet som eget stevne)

Kl. 1000                60 skudd liggende og luft

Kl. 1130                60 skudd liggende, match og luft

Kl. 1245                60 skudd liggende og luft

Kl.1700                 60 skudd liggende og luft

Kl.1815                 60 skudd liggende, Match og luft

Kl.1930                 60 skudd liggende og luft

 

Fredag 6.april

Kl.1800                 Luft

Kl.1930                 Luft

 

Lørdag 7.april    påmeldingsfrist junior og senior 26.mars

Kl.0900                 60 skudd liggende forbeholdt kvinner og menn senior

Kl.1030                 60 skudd liggende forbeholdt kvinner og menn junior

Kl.1200                 3x40 skudd forbeholdt kvinner og menn senior

Kl.1515                 3x40 skudd forbeholdt kvinner og menn junior

 

Søndag 8.april   påmeldingsfrist junior og senior 26.mars

Kl.0900                 3x40 skudd forbeholdt kvinner og menn junior

Kl.1215                 3x40 skudd forbeholdt kvinner og menn senior

 

Denne gangen tar vi påmelding via mail til kisen@kisen.no  Fyll inn og send svar!

Husk disse opplysningene:

 

SKYTTERID

NAVN

LAG

KLASSE

 

 

 

 

ØVELSE

DAG

TIDSPUNKT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heidi tatt ut på Skytterlandslaget elite

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 18. Feb 2018


Heidi Sørlie-Rogne er tatt ut på Skytterlandslaget elite. Foreløpig er det kun Heidi og Henrik Larsen som er tatt ut i toppsatsningen i NSF. Dette hjelper Heidi til å satse ennå mer på sin skyting. Hun har fått tildelt B-stipend på kr. 70000 fra Olympiatoppen. Det er også inngått avtale med Heidis arbeidsgiver, FFO (Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon). Vi gratulerer Heidi og ser fram til fortsettelsen! Les mer her: https://www.skyting.no/…/02/15/heidi-og-henrik-blir-de-for…/
Magne Fladby valgt til ny leder

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 16. Feb 2018

Neste år er det 30 år siden Kisen MSL ble stiftet. Og det er like mange år siden Magne Fladby ble valgt til leder av laget. Han har vært i styret i alle år siden den gang. Nå gjør laksefiskeren og birkebeineren comeback som leder i laget. Det ble klart under årsmøtet torsdag. 

Johan Jannsen som har gjort en formidabel jobb for klubben ville ha avløsning. Nå blir det full jobbing med å få skytebaneprosjektet på Hauerseter i havn som blir hans førsteprioritet.
Påmelding 50 meter 8. og 11.februar

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 30. Jan 2018

På grunn av problemer med påmeldinger gjennom Min Idrett har vi måttet finne en ny løsning for stevnet på 50 meter torsdag 8. og søndag 11.februar. Stevnet teller også i veterancupen for 2018.

Alle påmeldinger blir lagt inn i Mlres slik at  de kan ses i lagvise lister HER   Når du har funnet ønskede skytetider sender du en mail til Kisen MSL som inneholder Skytterid Navn Lag Øvelse Dag og Skytetid.
Imponerende i kvalifiseringen

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 15. Jan 2018

   

Kvinner junior var den store beholdningen under Kisen Open 2018. God deltagelse og høyt nivå. I kvalifiseringen var Jeanette Hegg Duestad den store eneren selv om Stephanie Grundsøe og Jenny Stene ikke var så langt bak. Disse tre pusher hverandre svært godt og det fører til resultater av verdensklasse. Jeanette med 628,3 og 629,1 poeng er jo helt rå. Men Stephanies 625,8 og 624,1 og Jennys 625,5 og 622,5 holder meget høy internasjonal standard i denne klassen.

I finalene holdt det ikke helt inn for Jeanette som måtte nøye seg med bronse på lørdag og sølv på søndag. Jenny vant lørdag og Stephanie på søndag. Tonje Engevik tok bronse på søndag mens Stephanie tok sølvet på lørdag.
De beste var savnet i SH

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 15. Jan 2018

                   


Våre tre beste SH-skyttere, Heidi Sørli-Rogne, Monica Lillehagen og Sonja Tobiassen, har reist til Australia på treningsleir. Defor ble SH-klassene enda tynnere enn de ellers er. Men særlig søndag ble det skutt godt! There Løvhaug hadde 631,1 kvalifiseringen, mens Jostein Mehl slo til med hele 251,7 poeng i finalen. Medaljevinnerne lørdag ble Therese Løvhaug,Jostein Mehl og Bjørnar Gudmundstuen. Søndag vant Jostein Mehl foran Therese Løvhaug og Ezana Zerai.
To seire til Katrine Lund

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 15. Jan 2018


  

Kvinner senior skjøt 60 skudd for første gang og bestenoteringen i Norge etter helgens stevner har Sina Busk som stoppet på 622,9 under søndagens konkurranse. Det var tynt med deltagere i denne klassen. Det er en jobb å gjøre med å få med jentene etter at junioralderen er over. 

Katrine Lund vant både lørdag og søndag. På lørdag kom overraskelsen Stine Haagheim Vindal på andreplass og May Elisabeth Nordahl på tredje. Søndag kom første års senior Jenny Tovseth Vatne på andre og Ingrid Marie Håkenåsen på tredje.
Tynt i menn senior

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 15. Jan 2018

   

Deltagelsen i klassen for menn senior er svært tynn og skuffende. Tallene går nedover for hvert år og her må noe gjøres! Når vi ser på resultatene fra kvalifiseringen så settes deltagerne i klassen i skyggen av de tre beste juniorjentene og dette må bekymre sportssjefen og trenerne. Rett nok deltok ikke Henrik Larsen denne gangen, men han skjøt heller ikke mer enn 595 og 597 poeng i USA denne helgen. Vi så heller ikke noe til Ole Magnus Bakken.

Lørdag ble det seier til Magnus Bjørnstad foran Eirik Grimstvedt og Are Hansen. Søndag ble Are Hansen best foran Magnus Bjørnstad og overraskelsen Simon Kolstad Claussen.
Klare seire i veteranklassen

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 15. Jan 2018

  

Øyvind Johannessen ble klart best i finalen for veteranene på lørdag og Harald Dahlen gjorde det samme under søndagens finale.Under søndagens finale fikk vi en knallåpning av feltets nestor, Lars Erik Lømo, som nå skyter for Vestre Bærum. Han startet med 51,2 og 50,6 på sine to femskuddserier. Men det røynet noe på etterhvert og han måtte nøye seg med en fjerdeplass. Lørdag ble det andreplass til Sofie Bårdseng Løvseth foran Per Hagen på bronse. Søndag kom Geir Magne Skymoen på andre og Stein Martinsen på tredje.

Overraskende seier til Jon Ola Vermundsdammen

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 15. Jan 2018

  


Under lørdagens finale for menn junior fikk vi vel den største overraskelsen under Kisen Open. Jon Ola Vermundsdammen fra Aasa MSLvar i ferd med å bli slått ut ganske tidlig i finalen, men hang med og til slutt så gikk han seirende ut med 0,2 poengs margin til Jon-Hermann Hegg . Aleksander Teisrud kom på tredjeplass. Søndag ble Benjamin Tingsrud Karlsen best etter en suveren avslutning. Unge Sigmund Grimsrud fra Krapfoss kom på andreplass og ALeksander teisrud fikk nok en bronse.
Fredrikstad MSL dominerte ungdomsklassen.​

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 15. Jan 2018

   


Det ble seier til Fredrikstad i begge konkurransene for ungdom. For første gang ble det arrangert finaler for ungdomsklassen i Kisen Open. Dette ble veldig populært både blant skyttere og publikum. Lørdag vant Hanne Julie Rostad foran Trond Einar Rolstad og Camilla Paulsen Johannessen. Søndag ble det revansje for Camilla. Hanne Julie kom på andreplass og Siri Anne de Voogd fra Kisen.
Ingen klarer å tukte Jenny og Benjamin i Mix-øvelsen

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 15. Jan 2018


Det ble en klar seier til Jenny Stene og Benjamin Tingsrud Karlsen i den nye olympiske øvelsen. Hele 27 lag var med i kvalifiseringen som bestod av 40 skudd. De fem beste lagene gikk videre til finalen. To lag fra Elverum, to lag fra Kisen og et sammensatt lag fra Nøtetrø og Stange tok seg videre etter kvalifiseringen. Det sammensatte laget med Jeanette Hegg Duestad og Vidar Skarsbø Dale var klart best med 834,1 poeng Jeanette la inn hele 419,9 poeng!

I finalen viste Jenny og Benjamin at de er klart best i denne formen for konkurranse og vant med 2,7 poengs margin til Elverum med Katrine Lund og Magnus Bjørnstad på laget. Elverum besatte også tredjeplassen med Mari Bårdseng Løvseth og Vegard Nordhagen på laget. 

I finalen må de to på laget bli enig om hvem som skal skyte først i løpet av skytetiden. Og dette skapte noen ganger spenning ettersom den som stod til venstre brukte noe lang tid. Dette er uten tvil den beste lagkonkurransen som til nå er prøvd.
Mye god skyting og god stemning

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 15. Jan 2018

Kisen Open ble nok ett vellykket stevne som ble besøkt av 100 skyttere og mange tilskuere. Igjen har dugnadsgjengen i Kisen MSL trått til og alt fungerte svært godt. Svært mange fulgte "live" sendingene på Megalinks meget gode resultatservice på nettet.Resultatlistene er lagt ut og skyttere og andre kan gå inn på 100 på topp for å se hvordan de ligger an. De kan også gå inn på Min Idrett. Vi har lagt ut resultatlister på våre hjemmesider. Det kan også gås inn for å hente ut eller se på gravkortene.

Selv om det ikke ble noen finaleseier på Jeanette Hegg Duestad fra Nøtterø så var det hun som imponerte aller mest. Lørdag med 628,3,søndag 629,1 og med 419,9 i mixøvelsen. Dette er uten tvil verdensklasse av soldaten. Fem skudd i nieren på 160 skudd, nærmere sagt 9,6 - 9,8 - 9,9 - 9, 9 - 9,9! Her er bevisene 
Resultater 2018

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 13. Jan 2018

13.januar          Kisen Open

14.januar          Kisen Open

8.og11.februar  50 meter

17.februar        10 meter bedrift og aktive

7.og 10.mars   10 meter

7.og 10.mars   50 meter

rs 10 meter bedrift og aktive

05. april   10 og 50 meter

06. april   10 meter            FINALE

07. april   50 meter match

08. april   50 meter match 2

07/08.april 50 meter Liggende

13.april      Landstevnet sprint

14.april      Landsstevnet pistol

14.april      Landsstevnet rifle

14.april      Landsstevnet lagskytinger

4-5.mai      NM Post

12.mai       10 meter aktive og bedrift

19.juni       Stevne og klubbmesterskap Match

20.juni       Klubbmesterskap ligg

20.august  Klubbmesrskap Ungom og U39.pd   

22.sept     Septemberstevnet 2019                                                                                                                   

13.oktober Veterancup 2018.pdf                                                                                                                                                    11-14.okt  Oktoberstevnet 2018 10 og 50 meter.pdf

20.okt      sTEVNE 20 OKT 2018.pdf

27.okt      Alfa&Omega 2018 Sprint.pdf

27.okt      Alfa&Omega 2018 Normalprogram.pdf

27.okt      GAVEPREMIER OG FINALER ALFA &OMEGA 2018.pdf

3.nov      November luft.pdf

15/17.nov   10 meter november 2018.pdf

15/17.nov    50 meter november 2018.pdf

14.des        Stevne 15 des.pdf

19.des       Lagsmesterskap 10 meter.pdf

28-29.des Romjulsstevnet 50 m 2018.pdf

28-29.des Finaler.pdf

28-29.des Romjulsstevnet 50 m 2018 alle resultater.pdf

30.des      Romjulsstevnet 2018 luft.pdf
Programmet er klart

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 3. Jan 2018

Det er 94 skyttere som er påmeldt til Kisen Open 13-14. januar. Programmet for de to dagene er nå klart. Vi tar forbehold om at det kan komme noen forandringer. Det er syv finaler og derfor må vi kjøre litt tett. Etter at finalene er skutt på lørdag blir det kvalifisering til lagkonkurransen. Det er påmeldt over 27 lag. Det blir da to kvalifiseringslag. Vi har halvert programmet slik at det blir 20 skudd i denne kvalifiseringen. Programmet for mix er:

Kvalifisering

10 minutter prøveskudd

40 skudd skytetid 50 minutter

De fem beste lagene går til finalen

Finale

Lagene får tildelt to skiver.De fem lagene må rapportere til stevnekontoret hvem som skal skyte på venstre standplass.

Senest 18 minutter før start skal våpen og utstyr være på standplass. 12 minutter før start er det innmarsj. Alle skytterne skal stille seg vendt mot tilskuerne. Standplassleder ønsker velkommen og ber skytterne innta sine posisjoner. Etter ett minutt vil det kommanderes med fem minutter prøveskudd.

Ved stans skal sikkerhetsnor settes inn og våpen skal tas ut av skulder. Skytterne blir så presentert for publikum. Skytterne får nå ta ut sikkerhetssnor og innta skytestilling.Program i finalen:

1. 3 x 5 skudd på 300 sekunder/5 minutter. Skytter til venstre (L) skyter før skytter til høyre (R). Det skytes med andre ord L-R-L-R-L-R-L-R-L-R. Total skytetid 5 minutter. Hvis det skytes utenom denne rekkefølgen blir det trekk på to poeng.

2. Det skytes enkeltskudd. Her skal også skytter til venstre skyte først. Samlet skytetid er 60 sekunder/1 minutt pr skudd. 

3. Etter to skudd (15+2) er dårligste lag elimenert til femteplass

4.Etter fire skudd (15+2+2) vil neste lag gå ut til fjerdeplass

5. Etter seks skudd (15+2+2+2) vil neste lag gåut med bronsemedalje

6. I Kampen om gull vil det skytes tre enkle skudd.  (15+2+2+2+3)

Omskyting

Det skytes ett skudd av begge skytterne på lagene som er involvert. Skytetid 60 sekunder