Fantastisk EM for Kisenskytterne

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 21. Sep 2022

Det er moro og ikke minst utrolig fortjent at de internasjonale prestasjonene til våre utøvere legges merke til og omtales, i alle fall litt, også i riksmediene. 
Ingen nasjoner tok flere medaljer enn Norge i Europamesterskapet forrige uke. Kisen fikk også to individuelle Europamestere, Caroline Finnestad Lund og Jenny Østre Stene. I tillegg tok Jon-Hermann Hegg kvoteplass til OL. Jon-Hermann Hegg, Simon Kolstad Claussen og Jenny Østre Stene tok kvoteplasser for Norge til European Games (Europeisk OL), som arrangeres i Krakow juni-juli 2023. Det ble mange lagmedaljer til våre skyttere i EM. Foruten de nevnte skytterne ble det lagmedalje til Hanna Synnøve Huser. Vår sjette deltager i mesterskapet var Ole Martin Halvorsen som var kun ett poeng fra finaleplass i 3x20 skudd

Flere bilder fra EM med glade medaljevinnere:Caroline tok hjem gullet i EM

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 9. Sep 2022

Caroline Finnestad Lund fortsatte sin imponerende liggendeskyting i dagens konkurranse og tok et overbevisende gull under EM i Polen. Med 627,5 poeng var hun kun 0,4 poeng bak Jeanette Hegg Duestads verdensrekord i øvelsen. Caroline er historisk i  med å bli den første norske skytteren som vinner denne øvelsen i juniorklassen i ett EM.
Caroline var hele 2,6 poeng foran Gina Gyger fra Sveits som tok sølvmedaljen. Julie Johannessen fulgte godt opp sin skyting fra i går og kom på 5.plass. Hanna Synnøve Huser var svært uheldig med sin serie og kom på 36.plass.