Parkering under NM

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 17. Feb 2022

Vi har litt utfirdringer når det gjelder parkering, særlig fredag formiddag. Fram til barneskolen og barnehagen avslutter for dagen må vi prøve å ha minst mulig trafikk opp veien til Alfhallen. Vi har heldigvis fått låne parkeringsplassen ved kunstgressbanen til Borgen IL. Gangavstanden blir ca 5 minutter.

Vi har også utfordringer ved parkeringsplassen ved skolen ettersom det er anleggsarbeide på denne. Vi er avhengig av at alle parkerer fornuftig for å få det best mulig for alle. Utstyrskontroll

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 16. Feb 2022

Her er litt info fra utstyrsjuryen:

Utstyrskontroll NM 10m Kisen

Utstyrskontrollen vil være åpen fra Fredag klokken 11:00 og så lenge skyting pågår. For lørdag og søndag se oppslag på banen.

Kontroll av utstyr er frivillig for den enkelte, men du kan gjerne møte for å få utstyre kontrollert.

Det vil bli tilfeldig kontroll etter hvert lag og før alle finaler. Skyttere med utstyr som ikke tilfredsstiller kravene i ISSF sitt regelverk, vil ikke få stille i finalene.

Hvis kø i utstyrskontrollen vil de som er trukket ut til etterkontroll bli prioritert.
TV2 Sport sender NM

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 5. Feb 2022

Det blir TV2 Sport som sender fra NM i Alfhallen. Sendingene vil være slik:

Lørdag 19.februar kl.1500-1630

Søndag 20.februar kl.1500-1700

Det vil bli sendt direkte fra finalene fra rifle menn på lørdag. På søndag er det finalen for rifle kvinner og rifle mix som sendes på direkten. I opptak mellom disse finalene sendes blant annet finalene i pistol for menn og kvinner samt mixfinalen for pistol. Kvinner junior i rifle er også planlagt sendt i opptak. Vi regner ellers med at det streames en god del fra mesterskapet på internett. 

Det er NEP Norway som produserer sendingene. For øvrig det samme selskapet som produserte på Ørland og som også skal produsere under EM på Hamar.