Vellykket finale

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 21. Apr 2022

Kisens førstelag vant som ventet 1.divisjon. De fire skytterne avga kun ett poeng. Nordstrand var mer enn tre poeng bak. Her er laget til Kisen avbildet med sin kaptein og maskot Stig Alstad.

Vi er glad for det store oppmøtet og håper at vi kan komme med ny innbydelse til ny serie til høsten. Vi takker Magne Landrø AS for sponsingen av premier. Alle resultatene finner du på seriens hjemmeside. AKERSHUSSERIEN 15 METER (kisen.no) 

Svein Erik Skotterud ble takket for 20 års stor innsats med Akershusserien. 

Oslo Østre vant uttrekkspremien som var 5000 SK riflematch som var sponset av Magne Landrø AS.

3.divisjon ble vunnet av Høland/Bjørkelangen 2, foran Skedsmo ungdom og Høland/Bjørkelangen 3

Kisen Ungdom vant 2.divisjon. Beste skytter av samtlige denne kvelden var Pernille Nor-Woll med 300 poeng og 25 innerblinker! Nordstrand kom på andreplass og Østre Romerike på tredjeplass.

Kisen skjøt 1199 poeng og vant 1. divisjon for Nordstrand og Oslo ØstreTonje, Hanna og Synnøve ble norgesmestre

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 5. Apr 2022


For en gangs skyld var det noe tynt med deltagelse fra oss på ett NM. Men de som dro til den nye skytterhallen på Skatval i Stjørdal for å skyte 15 meter tok godt med seg av medaljer. Og det ble heller ikke mange niere denne gangen!. Tonje Engevik skjøt en utrolig god serie som ga 450 poeng med hele 34 innertiere og vant foran Johanna Reksten. Også hun med full score. 

Hanna Synnøve Huser skyter også svært godt om dagen. Hun tok sølv i denne øvelsen i fjor, men nå ble det øverste trinn med fullt hus på også henne. Andrea Ingstadbjørg Alstad vant i fjor, men måtte tåle en nier og bronsemedalje denne gangen. Hanna vant også den uoffisielle øvelsen med standardrifle. Heller ikke der var hun i nieren! Synnøve Berg vant ungdomsklassen med full poengscore på 300! Hun var denne gangen noen få innerblinker foran Pernille Nor-Woll som fikk sølv. Samme rekkefølge var det i standardrifle.

En som ikke var fullt så fornøyd var Martin Nesvik Voss. Han hadde det hele i sin hule hånd helt til det siste skuddet. Der kom det en 9,9 poeng og dermed smatt Endre Hagelund forbi på listen. Ett lite plaster på såret var nok at det ble sølv i standardrifle. Fullt hus og en innertier mer enn Tonje på bronseplass! Der ble det også gull på laget sammen med Synnøve Berg og Pernille Nor-Woll!

Bildene er fra arrangørens hjemmeside 

Alle resultatene får du her: MLRes - www.megalink.no (livevisning.com) 

Finale i Akershuserien 20.april

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 30. Mar 2022

Ettersom Akershusserien fikk en noe trang start på grunn av korona har vi funnet ut at vi må utsette finalene til onsdag 20.april. Vi satser på å arrangere finale i alle klasser samtidig. Start for det første laget vil bli kl.1700. Foreløpig program:

Lag 1 - 17:00. 1.etappe 1. og 2.div

Lag 2 - 17:55. 2. etappe 1. og 2.div. 1.etappe 3.div.

Lag 3 - 18:50. 3. etappe 1. og 2.div. 2. etappe 3.div

Lag 4 - 19:50. Ankeretappe alle div.
Parkering under NM

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 17. Feb 2022

Vi har litt utfirdringer når det gjelder parkering, særlig fredag formiddag. Fram til barneskolen og barnehagen avslutter for dagen må vi prøve å ha minst mulig trafikk opp veien til Alfhallen. Vi har heldigvis fått låne parkeringsplassen ved kunstgressbanen til Borgen IL. Gangavstanden blir ca 5 minutter.

Vi har også utfordringer ved parkeringsplassen ved skolen ettersom det er anleggsarbeide på denne. Vi er avhengig av at alle parkerer fornuftig for å få det best mulig for alle. Utstyrskontroll

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 16. Feb 2022

Her er litt info fra utstyrsjuryen:

Utstyrskontroll NM 10m Kisen

Utstyrskontrollen vil være åpen fra Fredag klokken 11:00 og så lenge skyting pågår. For lørdag og søndag se oppslag på banen.

Kontroll av utstyr er frivillig for den enkelte, men du kan gjerne møte for å få utstyre kontrollert.

Det vil bli tilfeldig kontroll etter hvert lag og før alle finaler. Skyttere med utstyr som ikke tilfredsstiller kravene i ISSF sitt regelverk, vil ikke få stille i finalene.

Hvis kø i utstyrskontrollen vil de som er trukket ut til etterkontroll bli prioritert.