Stor-oppdatering av referansesiden!

Postet av Testklubb IR den 27. Mar 2015

Vi er nå oppe i over 220 klubber, og som dere sikkert skjønner har det vært litt vanskelig å holde egne hjemmesider oppdatert med så mange fantastiske klubber å lage hjemmeside for. Heldigvis har vi en utrolig flink og dedikert gjeng som ikke er redd for å jobbe sene kvelder - og sånt blir det resultater av! Først ute er en oppdatert Referanser side med mange flotte eksempler på hva idrettsklubber, forening og kretser har fått til med vår hjemmesideløsning.

Se flere eksempler på Referanser siden


Nye hjemmesider til Hobøl IL

Postet av Testklubb IR den 27. Okt 2014Fleridrettsklubben Hobøl IL har fått nye hjemmesider av oss! Vi ønsker de lykke til videre og velkommen til Idretten Online!

http://hobol-il.idrettenonline.no/


Nye hjemmesider til Tiller Fotball

Postet av Testklubb IR den 27. Okt 2014Tiller Fotball har kommet på plass med nye hjemmesider med nyheter, blogg, kalender, facebook, twitter og google kalender integrasjon, etc. Her har de virkelig brettet opp ermene og klart å utnytte potensialet i hjemmesideløsningen!

www.tillerfotball.no


Nye hjemmesider til Driv IL

Postet av Testklubb IR den 27. Okt 2014Vi i Idretten Online er stolte over å ha levert nye hjemmesider til Driv IL, og syns det er utrolig gøy å se hvor fort de kom i gang med blogging, instagram, bilder og mye mer!

www.driv-il.no