Kisen Miniatyrskytterlag

Kisen Miniatyrskytterlag

Populært innslag under Idrettens dag på Jessheim

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 17. Aug 2021

Kan være et bilde av 1 personDet ble hektiske timer i teltet under Idrettens dag i Storgata på Jessheim. Kø nesten hele dagen og dermed mange små og store å instruere for Johanna Reksten, Jon-Hermann Hegg og Benjamin Tingsrud Karlsen samt altmuligmann Bergsvein Baardstu. Lørdag 21.august er vi representert på Borgendagen.

0
Antall personer nådd
0
Engasjement
Distribusjonspoeng

LikerKommenter


Del0 Kommentar

Pernille Nor-Woll var første reserve, nå klar for finalen i ESC Air Cup

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 10. Aug 2021

Martine Sve                      Martin Nesvik Voss               Andrea Ingstadbjørg Alstad    Pernille Nor-Woll

Det blir ikke noen norske skyttere i VM i Lima i oktober. Det har Norges Skytterforbund bestemt. Men det blir heldigvis et skikkelig godt plaster på såret for noen av våre juniorskyttere, Finalen i ESC Air Cup foregår samme helgen som VM blir avsluttet. Dette er hjemmebaneskyting som foregikk høsten 2020 og vinter 2021.Det er ingen egen juniorklasse slik at våre juniorer kan komme i kamp mot seniorskyttere.

Finalen skal også foregå på hjemmebane med livestream. Menn skyter lørdag 9.oktober og kvinner søndag 10.oktober. Skyteprogrammet er lagt opp slik at to skyttere skyter mot hverandre i kvartfinalen.  

Resultater fra kvalifiseringen

Finaleprogram


0 Kommentar

Nedslående melding om VM gjør deltagelse i ESC-finale mulig

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 9. Aug 2021

Det blir ikke noen norske skyttere i VM i Lima i oktober. Det har Norges Skytterforbund bestemt. Men det blir heldigvis et skikkelig godt plaster på såret for noen av våre juniorskyttere, Finalen i ESC Air Cup foregår samme helgen som VM blir avsluttet. Dette er hjemmebaneskyting som foregikk høsten 2020 og vinter 2021 Finalen skal også foregå på hjemmebane med livestream. Menn skyter lørdag 9.oktober og kvinner søndag 10.oktober. Skyteprogrammet er lagt opp slik at to skyttere skyter mot hverandre i kvartfinalen. Våre skyttere skyter da slik. Martine Sve mot Anita Mangold fra Tyskland. Andrea Ingstadbjørg Alstad mot Michaela Koegel fra Tyskland. Martin Nesvik Voss skal ut mot Adel Zagrutdinov fra Russland. Pernille Nor-Woll er første reserve i kvinneklassen

Resultater fra kvalifiseringen

Finaleprogram


0 Kommentar

Jon-Hermann Hegg klar for å kjempe om store pengepremier i Presidents Cup

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 6. Aug 2021

65000 dollar ligger i potten når Jon-Hermann Hegg skyter årets President's cup i 3x40 skudd 3-10-november i Wroclaw, Polen. Han er blant de 12 kvalifiserte skytterne som får delta i denne nyvinningen. Seier gir 15000 dollar. Hele 859200 dollar  (ca 760000 kr) er den samlende premietoppen i de 12 individuelle øvelsene det konkurreres i. Det er også mixkonkurranser der lagene settes i sammen blant deltagerne ved loddtrekning. ISSF tar seg av alle utgifter til reise og opphold. Vinneren av hver øvelse vil få tildelt Golden Target for beste utøver i 2021.
Jeanette Hegg Duestad er kvalifisert i både 10 meter luftrifle og 3x40 skudd i kvinneklassen. 
De norske skytterne deltok ikke i WC i Dehli og Osijek som telte med i rankingen. I tillegg gir OL og EM poeng.0 Kommentar

Jon-Hermann Hegg innfridde forventningene

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 2. Aug 2021

Jon-Hermann Hegg, som er en av de nærmeste naboene til Alfhallen, innfridde våre forventninger om finaleplass når han viste svært solid skyting i kvalifiseringen. Der ble det 1181 poeng og tredjeplass. I finalen var han hele tiden med og kjempet om medalje. De to beste, Chang fra Kina og Kamenskiy fra Russland, var det ikke noe å gjøre med. Men bronsen var innen rekkevidde helt til det siste skuddet. Det ble 10,0 poeng på dette og det holdt dessverre ikke. Den noe sure fjerdeplassen er nok litt bittert i noen timer, men han viste nok en gang at han er i verdenstoppen. Jon-Hermann slo gjennom for fullt i senior-EM med bronse som siste års junior i 2019 og fulgte opp med gull i år. Det blir svært spennende å følge hans videre karriere.

Bilde fra TVNorge som gjorde TV-sendingen til en god sending til tross for manglende grafikk. 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline