Kisen Miniatyrskytterlag

Kisen Miniatyrskytterlag

Kisen Open 2022

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 30. Okt 2021

Endelig er vi klar for nytt stort stevne i Alfhallen. Vi inviterer landets pistol og rifleskyttere til hektisk konkurransehelg den 15 og 16. januar.  Stevnet vil bli arrangert etter samme lest som foregående år.

Stevnet er blant annet vurderingsstevne for EM i Vikingeskipet i mars.

Mer info finner du på vår Kisen Open side: Hvis det er noen som trenger hotell vil vi anbefale det helt nye fantastiske hotellet Lily Country Club som ligger bare fire kilometer fra Alfhallen. Bruk denne koden for tilbud: Booking | Lily country club 


0 Kommentar

Storeslem i ESC Superfinale

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 10. Okt 2021

Pernille Nor-Woll er i kjempeslag og hun kronet en utrolig week-end med å gå helt til topps i finalen i det europeiske skytterforbundets hjemmecup. Våre tre unge skyttere hadde alle tysk motstand, men de var suverene i kvalifiseringen. Pernille slo ut Michaela Køgel, Andrea Ingstadbjørg Alstad slo Antonia Bach og Martine Sve gikk direkte til semifinalen uten konkurrent. 

Fra semifinalen gikk Andrea til bronsefinale mot Anita Mangfold og tapte denne. Hun kom dermed på fjerdeplass. I finalen, der det ble skutt best av sju skudd, mellom Martine og Pernille var det Martine som var best i den første, men Pernille kom svært sterkt de to siste settene og vant det hele.

Det var fine premier og Pernille fikk en Walther og en skytedress i premie. Martine fikk skytedress.


0 Kommentar

Superfinale i ESC AIR CUP

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 9. Okt 2021

Martin Nesvik Voss skjøt finalen for menn i Tyskland der han er for å skyte 2.Bundesliga for sitt tyske "hjemmelag" SSV Kassau. Og det gikk riktig så bra ettersom det ble sølv og en ny Capapie skytedess i premie.

Søndag er det tre unge kvinner fra Kisen som skal skyte finale. De har alle fått innledende skyting mot hver sin tyske konkurrent fra http://schuetzenverein-voehringen.de/ I kvalifiseringen skytes det tre femskuddserier. Den som vinner to serier går videre til semifinalen der det skytes samme program. Taperne i semifinalen går til bronsefinale, mens vinnerne går til gullfinale. Det hele arrangeres via Zoom.

Oversikt over skytterne i kvinnefinalen: Finaledeltagerne.pdf

Vi håper at vi kan oppdatere Facebook etter hvert som det skytes. Vi legger også ut våre skyttere live på www.results.megalink.no0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline