Kisen Miniatyrskytterlag

Kisen Miniatyrskytterlag

Noen bilder fra lørdag

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 10. Okt 2020

Det ble klar seier til Jenny Stene og Simon Kolstad Claussen i Mix i liggende. På andreplass kom Karoline Hansen og Ludvik Andre Sagstad Tolaas fra Storfjorden men Ingrid Fjellheim Jensløkken og Jon-Hermann Hegg kom på tredjeplass,

Det klaffet godt for Andrea Ingstadbjørg Alstad under dagens 3x20 skudd for ungdommene. Det ble en klar seier etter gode 567 poeng. Spesielt 189 poeng i stående lar seg høre.  Pernille Nor-Woll skjøt også en veldig god serie og tok bronsen. Sølvet gikk til Marita Brendjord fra Meråker,

Øyvind Solbrekken Flatla skjøt glimrende i liggende og vant med klar margin.


Henrik Larsen "lurte" Kisenskytterne i finalen i 3x40 skudd. Simon på andre og Jon-Hermann på tredje.

Hyggelig med seier til Laksevåg i juniorenes oppgjør. Ole Martin Halvorsen var klart best i både Kvalifisering og finale. Han vant foran Tobias Bernhoft-Osa fra VBS og Martias Flikka fra Meråker.

Ungdommene våre gjorde det godt i liggende. Debutanten, 13-årige Synnøve Berg, satte ny norsk rekord og vant en suveren seier. Hun fikk 413,8 poeng. Det ble også gull på lag der Pernille Nor-Woll (tv) og Andrea Ingstadbjørg Alstad var de to deltagerne.
0 Kommentar

Covid-19 endrer gjennomføringen av NM

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 2. Okt 2020

Nye smittevernregler i Ullensaker betyr at vi må endre litt på NM som arrangeres 9-11.oktober. For å få ned antall personer som er samtidig i hallen har vi flyttet nesten alle av våre medlemmer som skulle skutt liggende på fredag til tirsdag. Vi har også endret litt på noen skytetider på lørdag og søndag. Kvalifiseringen for MIX vil bli lagt til hovedskytingen der de 20 første skuddene i liggende vil telle. De åtte beste lagene går til semifinalen som starter kl.1745 på lørdag. Litt info om NM:

INFO NM 50 meter

info--nm-50-meter.pdf


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline