Kisen Miniatyrskytterlag

Kisen Miniatyrskytterlag

Vi endrer litt på tidsskjemaet

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 30. Okt 2020

Vi vil nå forandre litt på tidsskjemaene slik at det blir minst mulig overlapp av deltagere og følgere under NM. Nytt tidskjema og nye oppropslister med de nye tidene legges ut i løpet av fredag 30.oktober. Foreløpig ligger NM-planene fast og vi håper at det ikke skjer noe som kan ødelegge mulighetene for arrangere.


0 Kommentar

Inn og utsjekk med QR-kode i Alfhallen

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 30. Okt 2020

Vi har innført inn og utsjekk med QR-kode på skytebanen i Alfhallen. Det er mange som allerede er flinke til å bruke denne løsningen, men det er fortsatt mange som ikke har begynt å bruke den. Det er kun de som har veldig enkle telefoner som har en god unnskyldning!


Det er svært viktig at vi får innsjekk og utsjekk elektronisk. Skal det dukke opp ett behov for smittesporing er det veldig enkelt for oss å legge fram lister til helsemyndighetene. Dette kan B. Bårdstu gjøre fra hvor som helst i stedet for å være avhengig av å dra til hallen for å hente listen. En liste som til tider er vanskelig å tyde!

De forskjellige mobilmerkene har litt forskjellig framgangsmåte for scanning. 

Med Iphone kan man åpne kameraet så leser dette QR-bildet. 

Med Huawei åpner man også kameraet. Første gang trykker man på en et tegn i øvre venstre hjørne. Tillat at de tar deg videre til en tredjepart den første gangen. Bruk Al lens. Neste gang trykker du på samme ikonet og alt går av seg selv :)

Med Samsung swieper du nedover skjermen og trykker på QR-scanner


QR-bildet på denne siden er en testside som er opprettet slik at dere som skal besøke Alfhallen med det første og som ikke har registrert dere som bruker av Qrona-siden kan prøve seg på denne i fred og ro hjemme! Den første gangen man bruker QR koden er det litt trykking på telefonen. Vi bruker systemet på både inn og utsjekk. Programmet fra NIF er ikke laget for utsjekk så du får samme beskjed der om at du vil sjekke inn. Inntil NIF klarer å programmere for utsjekk så bruker vi det slik.

Vi har oppdaget at med enkelte mobilmerker (bla Iphone) kan man bare ta opp kameraet og holde det over QR-koden. Med andre mobiler må en laste ned en QR-scanner. Her er link til en bra QR-scanner, last den ned på din telefon nå, hvis du ikke allerede har en! https://play.google.com/store/apps/details?id=la.droid.qr&hl=en 

Når en kommer til Alfhallen så ligger det ark med QR-bilder. Ta fram telefon skann og trykk framover til du får opp en beskjed at det er registret. Du får to valg, enten å gå gjennom Vipps eller gjennom min idrett. Vipps er nok den enkleste for flesteparten, men har man lagret passordet til Min Idrett så er det like enkelt å bruke den linken.

0 Kommentar

Noen bilder fra lørdag

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 10. Okt 2020

Det ble klar seier til Jenny Stene og Simon Kolstad Claussen i Mix i liggende. På andreplass kom Karoline Hansen og Ludvik Andre Sagstad Tolaas fra Storfjorden men Ingrid Fjellheim Jensløkken og Jon-Hermann Hegg kom på tredjeplass,

Det klaffet godt for Andrea Ingstadbjørg Alstad under dagens 3x20 skudd for ungdommene. Det ble en klar seier etter gode 567 poeng. Spesielt 189 poeng i stående lar seg høre.  Pernille Nor-Woll skjøt også en veldig god serie og tok bronsen. Sølvet gikk til Marita Brendjord fra Meråker,

Øyvind Solbrekken Flatla skjøt glimrende i liggende og vant med klar margin.


Henrik Larsen "lurte" Kisenskytterne i finalen i 3x40 skudd. Simon på andre og Jon-Hermann på tredje.

Hyggelig med seier til Laksevåg i juniorenes oppgjør. Ole Martin Halvorsen var klart best i både Kvalifisering og finale. Han vant foran Tobias Bernhoft-Osa fra VBS og Martias Flikka fra Meråker.

Ungdommene våre gjorde det godt i liggende. Debutanten, 13-årige Synnøve Berg, satte ny norsk rekord og vant en suveren seier. Hun fikk 413,8 poeng. Det ble også gull på lag der Pernille Nor-Woll (tv) og Andrea Ingstadbjørg Alstad var de to deltagerne.
0 Kommentar

Covid-19 endrer gjennomføringen av NM

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 2. Okt 2020

Nye smittevernregler i Ullensaker betyr at vi må endre litt på NM som arrangeres 9-11.oktober. For å få ned antall personer som er samtidig i hallen har vi flyttet nesten alle av våre medlemmer som skulle skutt liggende på fredag til tirsdag. Vi har også endret litt på noen skytetider på lørdag og søndag. Kvalifiseringen for MIX vil bli lagt til hovedskytingen der de 20 første skuddene i liggende vil telle. De åtte beste lagene går til semifinalen som starter kl.1745 på lørdag. Litt info om NM:

INFO NM 50 meter

info--nm-50-meter.pdf


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline