Kisen Miniatyrskytterlag

Kisen Miniatyrskytterlag

10 skyttere fra Kisen i Nordisk

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 16. Aug 2018

Nordisk mesterskap for junior og senior arrangeres 23-26. august. 50 meter arrangeres på en nyrevonert Løvenskioldbane mens 10 meter arrangeres i Alfhallen. Det skytes både pistol og rifle. I Alfhallen vil det være 90 skyttere fra 7 nasjoner som skal konkurrere. I tillegg til de fem nordiske nasjonene deltar også Estland og Storbrittania.

Fra Kisen deltar hele 10 deltagere på det norske laget. Jenny Stene skal skyte i seniorklassen denne gangen ettersom hun også er tatt ut til dette i VM. Kisens deltagere i senior er Jenny Stene, Siri Mortensen, Stian Bogar, Simon Kolstad Claussen, Endre Hageund og Øyvind Solbrekken Flatla. I junior deltar Karina Stette, Tonje Engevik, Jon-Hermann Hegg og Benjamin Tingsrud Karlsen.

Vi håper på at mange kommer og ser på Nordisk. Det er mange finaler! 

Program Alfhallen vers 4.pdfBra medaljefangst under NM på 50 og 300 meter

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 16. Aug 2018

Jenny Stene og Johanna Reksten tok dobbelseier i 3x40 skudd for kvinner junior.

Våre skyttere fikk som vanlig med seg mange medaljer og premier hjem fra NM på 50 og 300 meter. Elverum Rifleklubb var som vanlig arrangør i ett mesterskap som var besøkt av en god del færre skyttere enn i foregående år. Dette skyldes nok i første omgang at mesterskapet i år måtte arrangeres i slutten av juni i stedet for i september.

Det ble likevel oppnådd mange gode resultater og våre skyttere oppnådde 8 gull,15 sølv og 9 bronse i de individuelle konkkurransene. I lagskytingen er vi veldig dominerende og der ble det 13 gull! 

Resultatene finner dere på Skyting.no  
Levert av IdrettenOnline