Kisen Miniatyrskytterlag

Kisen Miniatyrskytterlag

Nordisk mesterskap på 10 meter i Alfhallen

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 23. Mai 2018

Nordisk Mesterskap arrangeres 23-26. august. Det konkurreres i Pistol,Rifle,Lerdue og Viltmål. Kisen stiller som teknisk arrangør i Alfhallen der det skal skytes luftpistol og luftrifle. Det skytes kvalifisering og finaler samt airmix. I Alfhallen vil det delta skyttere fra Sverige,Finland,Danmark, Storbritannia, Estland og Norge.

Det vil i løpet av kort tid bli satt opp mannskapslister

Det er våpenkontroll og trening torsdag 23. Fredag skyter juniorene mens seniorene skyter lørdag.

Hjemmesiden Nordisk

Facebook
Juniorskytterne til WC i Suhl

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 23. Mai 2018

Seks skyttere fra Kisen er uttatt til WC for juniorer i Suhl 22-29.juni. De fem er Jenny Stene,Benjamin Tingsrud Karlsen, Jon-Hermann Hegg, Karina Stette og Tonje Engevik. Vi regner også med at Stephanie Grundsøe blir tatt ut på det danske laget.

De får det travel med å komme seg hjem til NM som arrangeres på Elverum 30-31.juni.

Program

Hele uttaket på NSF's side
Seks Kisen-skyttere til WC i Munchen

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 23. Mai 2018


83 nasjoner stiller med skyttere under årets siste World Cup som arrangeres i Munchen. Fra Kisen stiller ikke mindre enn fem utøvere på standplass. De fem er Sina Oleane Busk, Simon Kolstad Claussen, Øyvind Solbrekken Flatla, Benjamin Tingsrud Karlsen og Jenny Stene. Stehanie Grundsøe som skyter for Kisen i Norge får sin World Cip debut på det danske laget.

Det hele starter 24.mai og varer til 28. mai. Alle finalene vil bli sendt live. Følg med!

Intro

ResultatserviceSkyting og kommentering for de Norske i WC

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 23. Mai 2018

De norske skytterne gjorde en meget god innsats som ekspertkommentatorer. Her Simon under mix finalen.

Endre Hagelund og Simon Kolstad Claussen deltok under World Cup i USA. Stevnet foregikk i Fort Benning, Georgia. Endre ble best av de to i luftrifle der det ble 18.plass med 622,7 poeng. Simon fikk også en 18.plass i 3x40 skudd med 1166 poeng.

Alle de norske inntok forresten ekspertkommentatorrollen i hver sin livesending fra riflefinalene under stevnet. Gå inn og hør hvordan de klarte seg! ISSF video

Mer fra WC i Fort Benning på NSF's sider
Flott innsats av Heidi i VM

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 23. Mai 2018

Våre skyttere farter rundt omkring i verden. Heidi Sørlie-Rogne er deltager på Skytterlandslaget samtidig som hun er deltager på det Norsk-Svenske landslaget for Paraskyttere under ledelse av gullgrossist fra Paralymicks Jonas Jacobsson. Etter deltagelse og oppnådd MQS for VM i Al Ain i Abu Dhabi var det klart for ny lang tur til Cheongju i Sør-Korea.

Der ble det 17.plass i 60 skudd liggende på 50 meter og 20.plass i liggende på 10 meter. Det ble kjempet om kvoteplasser Paralypmpic i Tokyo. Menn og kvinner skyter i samme klasse, men det deles ut egne kvoteplasser for begge kjønn. Heidi var den første kvinnen som ikke fikk kvoteplass, så den blir nok oppnådd om ikke så lenge. Håkon Sørli har vært med som lader i både Al Ain og Cheongju.

Mer fra VM på NSF's sider
Jenny Stene med bronse i WC i Changwon

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 16. Mai 2018

Under sin debut i WC for seniorer imponerte Jenny Stene med bronseplass i luftrifle. En eventyrlig prestasjon som blir lagt merke til i alle verdensdeler. I Changwon deltok skyttere fra 72 nasjoner! Underveis til finaleskyting satte hun også Europeisk juniorrekord i 60 skudd med poengsummen 628,3.poeng. På ISSF rankingliste er nå Jenny allerede oppe på en 8.plass.

Reportasje på skyting.no : Nummer tre i WC-debut

Hun kom også på kveldsnytt  Martin vant superfinalen

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 15. Mai 2018


Martin Sørlie-Rogne vant superfinalen under Landsstevnet for rekrutter i Alfhallen. Det var også mange andre gode resultater av våre flinke ungdommer. Resultatlister finner du her: http://www.kisen.no/blog/post/...

Les mer om stevnet her: 

https://www.skyting.no/2018/04...Levert av IdrettenOnline