Påmelding 50 meter 8. og 11.februar

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 30. Jan 2018

På grunn av problemer med påmeldinger gjennom Min Idrett har vi måttet finne en ny løsning for stevnet på 50 meter torsdag 8. og søndag 11.februar. Stevnet teller også i veterancupen for 2018.

Alle påmeldinger blir lagt inn i Mlres slik at  de kan ses i lagvise lister HER   Når du har funnet ønskede skytetider sender du en mail til Kisen MSL som inneholder Skytterid Navn Lag Øvelse Dag og Skytetid.



Imponerende i kvalifiseringen

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 15. Jan 2018

   

Kvinner junior var den store beholdningen under Kisen Open 2018. God deltagelse og høyt nivå. I kvalifiseringen var Jeanette Hegg Duestad den store eneren selv om Stephanie Grundsøe og Jenny Stene ikke var så langt bak. Disse tre pusher hverandre svært godt og det fører til resultater av verdensklasse. Jeanette med 628,3 og 629,1 poeng er jo helt rå. Men Stephanies 625,8 og 624,1 og Jennys 625,5 og 622,5 holder meget høy internasjonal standard i denne klassen.

I finalene holdt det ikke helt inn for Jeanette som måtte nøye seg med bronse på lørdag og sølv på søndag. Jenny vant lørdag og Stephanie på søndag. Tonje Engevik tok bronse på søndag mens Stephanie tok sølvet på lørdag.



De beste var savnet i SH

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 15. Jan 2018

                   


Våre tre beste SH-skyttere, Heidi Sørli-Rogne, Monica Lillehagen og Sonja Tobiassen, har reist til Australia på treningsleir. Defor ble SH-klassene enda tynnere enn de ellers er. Men særlig søndag ble det skutt godt! There Løvhaug hadde 631,1 kvalifiseringen, mens Jostein Mehl slo til med hele 251,7 poeng i finalen. Medaljevinnerne lørdag ble Therese Løvhaug,Jostein Mehl og Bjørnar Gudmundstuen. Søndag vant Jostein Mehl foran Therese Løvhaug og Ezana Zerai.



To seire til Katrine Lund

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 15. Jan 2018


  

Kvinner senior skjøt 60 skudd for første gang og bestenoteringen i Norge etter helgens stevner har Sina Busk som stoppet på 622,9 under søndagens konkurranse. Det var tynt med deltagere i denne klassen. Det er en jobb å gjøre med å få med jentene etter at junioralderen er over. 

Katrine Lund vant både lørdag og søndag. På lørdag kom overraskelsen Stine Haagheim Vindal på andreplass og May Elisabeth Nordahl på tredje. Søndag kom første års senior Jenny Tovseth Vatne på andre og Ingrid Marie Håkenåsen på tredje.



Tynt i menn senior

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 15. Jan 2018

   

Deltagelsen i klassen for menn senior er svært tynn og skuffende. Tallene går nedover for hvert år og her må noe gjøres! Når vi ser på resultatene fra kvalifiseringen så settes deltagerne i klassen i skyggen av de tre beste juniorjentene og dette må bekymre sportssjefen og trenerne. Rett nok deltok ikke Henrik Larsen denne gangen, men han skjøt heller ikke mer enn 595 og 597 poeng i USA denne helgen. Vi så heller ikke noe til Ole Magnus Bakken.

Lørdag ble det seier til Magnus Bjørnstad foran Eirik Grimstvedt og Are Hansen. Søndag ble Are Hansen best foran Magnus Bjørnstad og overraskelsen Simon Kolstad Claussen.



Klare seire i veteranklassen

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 15. Jan 2018

  

Øyvind Johannessen ble klart best i finalen for veteranene på lørdag og Harald Dahlen gjorde det samme under søndagens finale.Under søndagens finale fikk vi en knallåpning av feltets nestor, Lars Erik Lømo, som nå skyter for Vestre Bærum. Han startet med 51,2 og 50,6 på sine to femskuddserier. Men det røynet noe på etterhvert og han måtte nøye seg med en fjerdeplass. Lørdag ble det andreplass til Sofie Bårdseng Løvseth foran Per Hagen på bronse. Søndag kom Geir Magne Skymoen på andre og Stein Martinsen på tredje.




Overraskende seier til Jon Ola Vermundsdammen

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 15. Jan 2018

  


Under lørdagens finale for menn junior fikk vi vel den største overraskelsen under Kisen Open. Jon Ola Vermundsdammen fra Aasa MSLvar i ferd med å bli slått ut ganske tidlig i finalen, men hang med og til slutt så gikk han seirende ut med 0,2 poengs margin til Jon-Hermann Hegg . Aleksander Teisrud kom på tredjeplass. Søndag ble Benjamin Tingsrud Karlsen best etter en suveren avslutning. Unge Sigmund Grimsrud fra Krapfoss kom på andreplass og ALeksander teisrud fikk nok en bronse.



Fredrikstad MSL dominerte ungdomsklassen.​

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 15. Jan 2018

   


Det ble seier til Fredrikstad i begge konkurransene for ungdom. For første gang ble det arrangert finaler for ungdomsklassen i Kisen Open. Dette ble veldig populært både blant skyttere og publikum. Lørdag vant Hanne Julie Rostad foran Trond Einar Rolstad og Camilla Paulsen Johannessen. Søndag ble det revansje for Camilla. Hanne Julie kom på andreplass og Siri Anne de Voogd fra Kisen.



Ingen klarer å tukte Jenny og Benjamin i Mix-øvelsen

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 15. Jan 2018


Det ble en klar seier til Jenny Stene og Benjamin Tingsrud Karlsen i den nye olympiske øvelsen. Hele 27 lag var med i kvalifiseringen som bestod av 40 skudd. De fem beste lagene gikk videre til finalen. To lag fra Elverum, to lag fra Kisen og et sammensatt lag fra Nøtetrø og Stange tok seg videre etter kvalifiseringen. Det sammensatte laget med Jeanette Hegg Duestad og Vidar Skarsbø Dale var klart best med 834,1 poeng Jeanette la inn hele 419,9 poeng!

I finalen viste Jenny og Benjamin at de er klart best i denne formen for konkurranse og vant med 2,7 poengs margin til Elverum med Katrine Lund og Magnus Bjørnstad på laget. Elverum besatte også tredjeplassen med Mari Bårdseng Løvseth og Vegard Nordhagen på laget. 

I finalen må de to på laget bli enig om hvem som skal skyte først i løpet av skytetiden. Og dette skapte noen ganger spenning ettersom den som stod til venstre brukte noe lang tid. Dette er uten tvil den beste lagkonkurransen som til nå er prøvd.



Mye god skyting og god stemning

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 15. Jan 2018

Kisen Open ble nok ett vellykket stevne som ble besøkt av 100 skyttere og mange tilskuere. Igjen har dugnadsgjengen i Kisen MSL trått til og alt fungerte svært godt. Svært mange fulgte "live" sendingene på Megalinks meget gode resultatservice på nettet.Resultatlistene er lagt ut og skyttere og andre kan gå inn på 100 på topp for å se hvordan de ligger an. De kan også gå inn på Min Idrett. Vi har lagt ut resultatlister på våre hjemmesider. Det kan også gås inn for å hente ut eller se på gravkortene.

Selv om det ikke ble noen finaleseier på Jeanette Hegg Duestad fra Nøtterø så var det hun som imponerte aller mest. Lørdag med 628,3,søndag 629,1 og med 419,9 i mixøvelsen. Dette er uten tvil verdensklasse av soldaten. Fem skudd i nieren på 160 skudd, nærmere sagt 9,6 - 9,8 - 9,9 - 9, 9 - 9,9! Her er bevisene 



Resultater 2018

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 13. Jan 2018

13.januar          Kisen Open

14.januar          Kisen Open

8.og11.februar  50 meter

17.februar        10 meter bedrift og aktive

7.og 10.mars   10 meter

7.og 10.mars   50 meter

rs 10 meter bedrift og aktive

05. april   10 og 50 meter

06. april   10 meter            FINALE

07. april   50 meter match

08. april   50 meter match 2

07/08.april 50 meter Liggende

13.april      Landstevnet sprint

14.april      Landsstevnet pistol

14.april      Landsstevnet rifle

14.april      Landsstevnet lagskytinger

4-5.mai      NM Post

12.mai       10 meter aktive og bedrift

19.juni       Stevne og klubbmesterskap Match

20.juni       Klubbmesterskap ligg

20.august  Klubbmesrskap Ungom og U39.pd   

22.sept     Septemberstevnet 2019                                                                                                                   

13.oktober Veterancup 2018.pdf                                                                                                                                                    11-14.okt  Oktoberstevnet 2018 10 og 50 meter.pdf

20.okt      sTEVNE 20 OKT 2018.pdf

27.okt      Alfa&Omega 2018 Sprint.pdf

27.okt      Alfa&Omega 2018 Normalprogram.pdf

27.okt      GAVEPREMIER OG FINALER ALFA &OMEGA 2018.pdf

3.nov      November luft.pdf

15/17.nov   10 meter november 2018.pdf

15/17.nov    50 meter november 2018.pdf

14.des        Stevne 15 des.pdf

19.des       Lagsmesterskap 10 meter.pdf

28-29.des Romjulsstevnet 50 m 2018.pdf

28-29.des Finaler.pdf

28-29.des Romjulsstevnet 50 m 2018 alle resultater.pdf

30.des      Romjulsstevnet 2018 luft.pdf



Programmet er klart

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 3. Jan 2018

Det er 94 skyttere som er påmeldt til Kisen Open 13-14. januar. Programmet for de to dagene er nå klart. Vi tar forbehold om at det kan komme noen forandringer. Det er syv finaler og derfor må vi kjøre litt tett. Etter at finalene er skutt på lørdag blir det kvalifisering til lagkonkurransen. Det er påmeldt over 27 lag. Det blir da to kvalifiseringslag. Vi har halvert programmet slik at det blir 20 skudd i denne kvalifiseringen. Programmet for mix er:

Kvalifisering

10 minutter prøveskudd

40 skudd skytetid 50 minutter

De fem beste lagene går til finalen

Finale

Lagene får tildelt to skiver.De fem lagene må rapportere til stevnekontoret hvem som skal skyte på venstre standplass.

Senest 18 minutter før start skal våpen og utstyr være på standplass. 12 minutter før start er det innmarsj. Alle skytterne skal stille seg vendt mot tilskuerne. Standplassleder ønsker velkommen og ber skytterne innta sine posisjoner. Etter ett minutt vil det kommanderes med fem minutter prøveskudd.

Ved stans skal sikkerhetsnor settes inn og våpen skal tas ut av skulder. Skytterne blir så presentert for publikum. Skytterne får nå ta ut sikkerhetssnor og innta skytestilling.Program i finalen:

1. 3 x 5 skudd på 300 sekunder/5 minutter. Skytter til venstre (L) skyter før skytter til høyre (R). Det skytes med andre ord L-R-L-R-L-R-L-R-L-R. Total skytetid 5 minutter. Hvis det skytes utenom denne rekkefølgen blir det trekk på to poeng.

2. Det skytes enkeltskudd. Her skal også skytter til venstre skyte først. Samlet skytetid er 60 sekunder/1 minutt pr skudd. 

3. Etter to skudd (15+2) er dårligste lag elimenert til femteplass

4.Etter fire skudd (15+2+2) vil neste lag gå ut til fjerdeplass

5. Etter seks skudd (15+2+2+2) vil neste lag gåut med bronsemedalje

6. I Kampen om gull vil det skytes tre enkle skudd.  (15+2+2+2+3)

Omskyting

Det skytes ett skudd av begge skytterne på lagene som er involvert. Skytetid 60 sekunder