Kisen Miniatyrskytterlag

Kisen Miniatyrskytterlag

12 skyttere fra Kisen er uttatt til EM i Vikingeskipet

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 21. Jan 2022

Det ble som ventet ett stort innslag av skyttere fra Kisen MSL da lagene til EM i Vikingeskipet i mars ble tatt ut. Hele 12 skyttere fra laget skal være med og kjempe om medaljer og gode plasseringer. Det er innført større kvoter under årets mesterskapet. Mens det før var maks tre skyttere i hver klasse, kan man nå ta med fem. Det er også gjort endringer for junioralderen slik at skyttere er juniorer til den datoen de fyller 21 år.

De uttatte fra Kisen MSL er:

Rifle kvinner junior
Andrea Ingstadbjørg Alstad, Kisen MSL (17)
Martine Sve, Kisen MSL (18)
Pernille Nor-Woll, Kisen MSL (15)
Synnøve Berg, Kisen MSL (14)

Rifle menn junior
Martin Nesvik Voss, Kisen MSL (20)

Rifle para menn senior
Martin Sørlie-Rogne, Kisen MSL (17)
 

Rifle kvinner senior
Jenny Stene, Kisen MSL (23, blir 24 før EM)
Johanna Reksten, Kisen MSL (22)
Milda Marina Søberg Haugen, Kisen MSL (21)

Rifle menn senior
Jon-Hermann Hegg, Kisen MSL (22, blir 23 under EM)
Ole Martin Halvorsen, Kisen MSL (21, blir 22 før EM)
Simon Kolstad Claussen, Kisen MSL (30) 0 Kommentar

243 skyttere påmeldt pr 18.januar

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 18. Jan 2022

Påmeldingsfristen til NM var satt til 12.januar, men ved en misfortåelse ble det ikke sendt ut innbydelse til alle lagene. Vi har derfor utsatt fristen til 20.januar. Vi regner med at det ikke kommer noen særlig flere påmeldinger ettersom mail ble sendt ut fra oss til mange skyttere.

Vi jobber nå med å få satt opp programmet. Det som er klart er at vi starter på fredag 18.februar. Det som er svært hyggelig å fortelle er at det vil bli froholdsvis lange sendinger på TV både lørdag og søndag. Så får vi bare håpe på at smittevernregler ikke forklundrer det hele. Vi vil ta endelig avgjørelse etter neste pressekonferanse om smittevernregler.

I vedlegget finner du en oversikt over antall skyttere i de forskjellige klassene. Det er også en oversikt over antall lag. Det er selvsagt mulig å etteranmelde både lag og individuelt. Vær klar over at det er kun en lagskyting i sprint i begge grenene. Det vil si at her kan man mixe fra alle klasser!

Deltagerantall NM pr 18.januar.pdf
0 Kommentar

AVLYST

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 4. Jan 2022

Kisen MSL har på styremøte mandag 3.januar måttet gå til det tunge skrittet å avlyse Kisen Open 2022. Korona er ene og alene årsaken til dette. Det kan hende at vi vil arrangere vurderingsstevnet for landslagsgruppene. Avgjørelse på dette vil bli tatt i løpet av kort tid og innbydelse vil sendt de aktuelle skytterne.

Vår kasserer vil nå sette i gang med å betale tilbake startkontingentene som er kommet inn på konto. 


0 Kommentar

140 påmeldte

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 20. Des 2021

Ved påmeldingsfristens utløp var det kommet inn påmelding fra 140 skyttere til Kisen Open. Dette er noe færre enn i 2020. Størst nedgang er det i Paraøvelsene der det i 2020 deltok 17 skyttere i rifleøvelsene. I 2022 er det kun fem skyttere.Dette har nok en klar sammenheng med behandlingen disse skyttere føler de har har fått av NSF og Olympiatoppen. Landslaget ble lagt ned og offentliggjort uten noen form for dialog med gruppen på forhånd. Ikke ble det satt opp vurderingsstevner til EM og ikke ble det tatt noe intiativ til å ha ett samlet tilbud til dem.  

Også ungdomsklassen for rifle har en skuffende tilbakegang på 10 skyttere i forhold til Kisen Open i 2020.

De nye finalereglene som ISSF har vedtatt volder oss en del tidsmessige utfordringer. Vi har enda ikke tatt en avgjørelse på hvordan vi skal forholde oss til disse under Kisen Open.

Antall påmeldte:0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline