Kisen Miniatyrskytterlag

Kisen Miniatyrskytterlag

Alfa@Omega og Norma Open er avlyst

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 23. Sep 2020

Vi må bare legge oss flate for Covid-19 og avlyse to av våre flaggskip, Alfa@Omega og Norma Open.

Team Kisen og Høland/Bjørkelangen Skytterlag har lagt ut melding på sin Facebookside: https://www.facebook.com/normaopen

Det samme har ungdomsgruppa som har ansvaret for Alfa@Omega: https://www.facebook.com/alfaomega.one

Vi planlegger med at NM 50 meter og NM 10 meter skal arrangeres. 


0 Kommentar

Vurderingstevner på luft

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 22. Sep 2020

Noen endringer er gjort på oppropslistene Trykk på linkene så får du de sist oppdaterte listene..Det er god påmelding til vurderingsstevnene for neste års landslag for luftpistol og luftrile som arrangeres i Alfhallen. Det er satt opp tre skytinger. Det er også to finaler for samlede klasser i senior,junior og SH for begge våpentypene. Program for helgen: PROGRAM

Smittevern er noe en må ta på aller største alvor. Det er sendt ut regler/opplysninger om dette til alle deltagere og trenere. Ettersom vi vil unngå alt for mye folk i hallen anbefaler vi at man følger med på live visning på http://results.megalink.no/#!/kisen-msl  Startlister og resultatlister med "gravkort" kan man studere på http://kisen-live.no/LiveRes/StartFrame.htm


0 Kommentar

Korona-tiltak

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 9. Sep 2020

Bak fv  Ketil Aardalen, Jørn Idar Engh og Bergsvein Bårdstu. Foran Jan Erik Bøhnsdalen og Johan Janssen

Det har igjen blitt utført en solid dose dugnadstimer på banen. Denne gang med noen timer tenkning og utprøving, så med justering og innkjøp av plastplater på Biltema, før det hele ble satt på plass i løpet av noen formiddagstimer. Imponerende.

Samtidig ble banen bygd om før helgens vurderingsstevner på 50 meter. Det er bestemt at banen ikke blir ombygget igjen før etter NM den andre helgen i oktober.


De første som fikk prøvd seg var radarparet Heidi Sørlie-Rogne og Aleksander Teisrud. På en enkel måte ble plastplaten løftet til side og arbeidsforholdene ble topp! 


0 Kommentar

Fantastiske Jenny

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 9. Sep 2020

Jenny Stene har fra før verdensrekorden i 3x40 skudd med 1185 poeng satt i München i 2019. Under ett vurderingsstevne på Løvenskiold høynet hun sin personlige rekord til utrolige 1190 poeng! Og da var liggende litt under pari! Hun skjøt 399 poeng i knestående,396 poeng i liggende og avsluttet med 395 poeng i stående. Det er første gang en norsk skytter klarer dette i ett utendørs stevne.


0 Kommentar

Gull til Pernille og Synnøve

Postet av Kisen Miniatyrskytterlag den 23. Aug 2020

Bildet fra v: Andrea Ingstadbjørg Alstad,Pernille Nor-Woll og Synnøve Berg

Til tross for lite skyting på 50 meter gjorde våre ungdommer sine saker veldig bra under Landsstevnet for rekrutter som Gudbrandsdal Sportsskyttere arrangerte. I liggende ble det gull til Synnøve Berg med 292 poeng. Pernille Nor-Woll fulgte opp med å ta bronse. 

I 3x10 skudd for U16 fikk 14-årige Pernille en stor ledelse på Andrea Ingstadbjørg Alstad før de stående skuddene. Men Andrea skjøt meget sterkt og det ble utrolig jevnt til slutt. Pernille vant etter å ha fått 272 poeng, ett fattig poeng foran Andrea.

Neste store stevne for de yngste er Landsstevnet på 10 meter i Fredrikstad i oktober. Vi regner med å stille en større tropp der.


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline